Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Guide: Skab wellness-følelse derhjemme

Læs med her og få inspiration til hvordan du kan skabe følelsen af wellness på dit eget badeværelse. Kort sagt en guide til hygge og afstressning, når hverdagen bliver lidt for travlt, og du trænger til at genoplade batterierne

badeværelse

Opnå luksus med en ny bruser

Et af de mest essentielle elementer på badeværelset er bruseren – uanset om du er til korte eller lange bade. Vælger du en af de nyere, store hovedbrusere, kan du nemt opnå følelsen af ren wellness hver gang du går i bad, da den indhyller hele kroppen i vand og giver dig en ren luksus bruseoplevelse. Hovedbruserne kan fås i mange forskellige størrelser og former, så du kan finde én, der passer til lige præcis dine behov.

Men hvad der er et luksusbad for dig, er ikke nødvendigvis det samme for din kæreste, ægtefælde eller hvem du nu deler hverdag med. Ved at vælge en bruser med både hoved- og sidebrus og med forskellige stråletyper, kan I hver især tilpasse bruseren efter jeres behov og dermed opnå individuel vandnydelse. 

badeværelse

De små ting skaber finish

Du behøver slet ikke at igangsætte en større renovering for at skabe en wellness følelse på dit badeværelset. De små ting kan også gøre det.

Sørg for at der altid er lækre, bløde og store håndklæder klar, når du træder ud af badet. For den ekstra luksus og wellness følelse kan du investere i en håndklædetørrer, så håndklæderne tilmed også er lune, når du skal omsvøbes efter badet. Dét er luksus.

Skab derudover hygge-stemning på badeværelset med svag belysning og stearinlys. Top med lækkert interiør i form af fine sæbedispensere, tykke bademåtter og planter.

badekar

Gå hele vejen med et badekar

Har du ekstra plads på badeværelset, eller mulighed for at skabe det, så investér i et badekar, som kan fyldes med varmt og boblende vand, når du rigtig trænger til selvforkælelse og nydelse. Du vil takke dig selv gang på gang.

Du kan også gå hele vejen og investere i wellness-itemet over dem alle: spabadet. Det perfekte valg til dig, der lægger vægt på selvforkælelse og afstressning eller til en romantisk wellness-aften for to derhejmme. 

Lad BadArkitekten hjælpe dig med at indrette wellness-badeværelset

Har du brug for konkrete idéer til, hvad der skal til for at gøre dit badeværelse til en oase af wellness, kan BadArkitekten hjælpe dig. BadArkitekten har adskillelige års erfaring med tegning og indretning af badeværelser og hjælper dig med alt fra moodboarding til måltegning, når du skal lave nyt badeværelse. Det hele med ugangspunkt i dine ønsker og behov - så du kan læne dig tilbage og nyde rejsen mod dit nye wellness badeværelse.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler