Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Sådan indretter du et indbydende og inspirerende gæstetoilet

Et gæstetoilet skal indbyde til gæstfrihed og gøre dine gæsters oplevelse af hjemmet god. Læs med her, hvor BadArkitekten giver dig gode råd og tips til, hvordan du skaber et indbydende og funktionelt gæstetoilet, som samtidig er let at holde.

Gør gæstetoilettet hjemligt

Lad gæstetoilettet summe af en hjemlig følelse ved at indrette det med personlige ting, som afspejler dig og familien. De personlige ting kan fx være et billede af jer, din ynglings pynteting eller dine favorit planter. At gæstetoilettet summer af hjemlighed gør, at dine gæsters oplevelse af gæstetoilettet bliver god, og at de får lyst til at komme igen.
Vælg planter på gæstetoilettet

Kæl for finesserne på gæstetoilettet

Selvom gæstetoilet ikke er det primære toilet i hjemmet, så husk at gøre det til et behageligt sted at være. Indret derfor gæstetoilettet, så det indbyder til gæstfrihed. Sæbedispenser, håndklædeholder, toiletbørste, et spejl og andet badeværelsestilbehør er alle ting, som gør, at dine gæster vil føle sig velkommen på gæstetoilettet.

BadArkitekten anbefaler hansgrohe Logis E/S sæbedispenser, hansgrohe Logics E/S Håndklædekrog, Damixa Orange Toiletbørste i krom og Ifö Option spejl.

Få gæstetoilettet til at syne større

Selvom dit gæstetoilet er småt, så kan det sagtens være indbydende. Skab et indbydende og rummeligt gæstetoilet ved at vælge lyse farver på væggen. Lyse farver på væggen er nemlig en fantastisk måde at få gæstetoilettet til at syne større, og de lyse farver skaber en glædelig og harmonisk stemning på gæstetoilettet.
lyse farver på væggene på gæstetoilettet

Lad gæstetoilettet være let at rengøre

Hold gæstetoilettet enkelt, så det er let at rengøre. Eftersom gæstetoilettet ofte ikke er hjemmets primære toilet, så er det en fordel, hvis det kræver begrænset med rengøring. En måde at gøre gæstetoilettet rengøringsvenligt er ved at vælge Duravit Me by Starck toilettet. Toilettet har wondergliss, som er en teknologi i toilettets overflade, der gør, at fedt og snavs har svært ved at sætte sig fast. Tænk desuden i rengøringsvenlige overflader på hele gæstetoilettet, og undgå at have for mange små pynteting. Det betyder mindre rengøring og mere frihed.

Indret et gæstfri gæstetoilet

Bestemt om gæstetoilettet skal være dit andet badeværelse

Står du og skal til at renovere gæstetoilettet, så er det en god ide at gøre dig overvejelser omkring renoveringen og omkring, hvad gæstetoilettets primære funktion skal være. Er det et ekstra badeværelse, som primært er forbeholdt, når I får besøg i hjemmet, eller ser I det som et badeværelse nummer to, som I i familien vil gøre dagligt brug af? Ser I gæstetoilettet som et badeværelse, som I ønsker at anvende i hverdagen, så kan det være en fordel at installere en bruser. På den måde opgraderer i gæstetoilettet til jeres andet badeværelse, og det bliver dermed fuldt funktionsdygtigt.

Lad BadArkitekten hjælpe dig med at indrette et indbydende gæstetoilet

Søger du inspiration til at indrette det helt rigtige gæstetoilet, så kan BadArkitekten hjælpe dig. Med BadArkitektens hjælp får du vejledning og hjælp til at indrette præcis det gæstetoilet, som du drømmer om, uanset om om det skal bruges som badeværelse nummer to eller kun til gæster.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler