Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Badeværelsesprojekt: Småt men godt

Takket være BadArkitekten er det lykkes Camilla Ehlers fra bloggen Blonde Toner at få badeværelsesprojektet 'Småt, men godt' ført ud i livet. I dag har familien fået drømmebadeværelset, og de er glade for BadArkitekten som deres sparringspartner.

Før badeværelsesprojekt ud i livet med BadArkitekten

BadArkitekten som sparringspartner til drømmebadeværelset

Efter to måneders venten har Camilla Ehlers fra bloggen Blonde Toner fået det længe ønskede drømmebadeværelse. Det nye badeværelse er lavet i samarbejde med BadArkitekten, og fokus har været at skabe en rød tråd, så badeværelset passer ind i resten af huset. Og det er lykkes. BadArkitekten har lavet 3D-tegninger af badeværelset og har fungeret som fast sparingspartner. En sparingspartner der altid har været tilgængelig.

Plantegning til droemmebadevaerelset af BadArkitekten

BadArkitekten tilgodeser kundens behov

Camilla Ehlers ligger ikke skjul på, at hun er meget glad for BadArkitektens hjælp. På sin blog beskriver hun BadArkitekten som ”et ret cool koncept, hvis man ønsker at forny sit badeværelse, hvor man får hjælp og vejledning gennem processen, så man ender med en løsning, der tilgodeser de behov og ønsker, man har for sit fremtidige badeværelse”.
BadArkitekten giver dig droemmebadevaerelset

Løsning der passer til familien

På det nye badeværelse er intet tilfældigt. For med et lille badeværelse må der tænkes i kreative løsninger. Gennem inspiration og gode ideer fra BadArkitekten har familien indrettet badeværelset helt optimalt og efter deres ønsker. Således har familien valgt et lille, flot og kompakt toilet, som passer godt i størrelsen til badeværelset. Også en hvid bundventil, der giver en flot finesse til håndvasken, er nøje udvalgt, så håndvask og vandhane spiller flot sammen og giver et stilfuldt look til det nye badeværelse. 

Læs blogindlægget om BadArkitekten og se videoen af badeværelset hos Blonde Toner her og læs mere om hvad BadArkitekten kan gøre for dig her

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler