Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Projekt: Splinternyt badeværelse

Med hjælp fra BadArkitekten har Signe fra bloggen plummum.dk kastet sig ud i projekt 'Splinternyt badeværelse'. Vægge er væltet, og drømmebadeværelset skal stå klar inden for tre måneder.

Nyt badevaerlese med hjaelp fra BadArkitekten

BadArkitektens 3D tegninger skød badeværelsesprojekt i gang

Det splinternye drømmebadeværelset er ikke langt fra målstregen hos Signe fra bloggen plummum.dk. Med BadArkitektens hjælp til tegninger af drømmebadeværelset blev projektet skudt i gang, og i dag er det meste VVS-arbejde færdigt. Familien mangler kun at bestille et badeværelsesmøbel og et skab med opbevaringsplads.

BadArkitekten rammer plet

På plummum.dk beskriver Signe, hvordan hjælpen fra BadArkitekten var utrolig let tilgængelig. Ønskerne til drømmebadeværelset blev sendt afsted på BadArkitektens side, og få dage senere kom der et fyldestgørende materiale med 3D tegninger af badeværelset og en rapport med gode råd og fif til bl.a. materialer, belysning, klinker og opbevaring retur. Og BadArkitekten rammer plet. Tegningerne viser præcis det badeværelse, som familien drømmer om.
Spritnyt badeværelse med BadArkitekten

BadArkitekten guider i materialevalg

Det nye badeværelse kommer til at bestå af et fritstående badekar, en håndvask, et badeværelsesmøbel og en åben bruseniche med glasvæg. Familien var på forhånd i tvivl om, hvorvidt de skulle vælge et badeværelsesmøbel i træ, og med inspiration fra BadArkitekten bliver familien bekræftet i, at træ vil være utrolig flot ind på badeværelset.


Skuffer og bordpladen under håndvasken i træ for at bringe naturlige materialer med en varm glød ind i rummet. Uden synlige greb eller andre linjer, for at understrege rummets rene og enkle linjer. Et varmt og harmonisk valg”. Sådan beskriver BadArkitekten, hvordan det nye badeværelse med fordel kan bygges op.

Inspiration til drømmebadeværelse med BadArkitekten

To rum slås sammen med hjælp fra BadArkitekten

Familien ønskede at slå et lille toilet og et køkken sammen for at skabe rammerne for det perfekte badeværelse. Med BadArkitektens hjælp blev sammenlægningen af rummene skitseret, og det gav familien så meget blod på tanden, at væggen mellem de to rum allerede er væltet. Takket være BadArkitekten står halvanden års drøm om et splinternyt badeværelse nu endelig klar til sommer.

Læs blogindlægget om BadArkitekten hos plummum.dk her og læs mere om hvad BadArkitekten kan gøre for dig her

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler