Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

BadArkitekten giver inspiration til drømmebadeværelset

Går du med drømmen om et nyt badeværelse, men synes det virker lidt uoverskueligt, så kan professionelle øjne hjælpe dig godt i gang. Det oplevede Dorte Bak fra bloggen by bak, der i et blogindlæg beskriver, hvordan hun er kommet tættere på drømmebadeværelset med inspiration fra BadArkitekten.

Faa inspiration med BadArkitekten

BadArkitekten hjælper fra A-Z

Takket være BadArkitekten kom drømmen om et nyt badeværelse pludselig tættere på virkeligheden. Sådan beskriver Dorte Bak på bloggen by bak sit positive møde med BadArkitekten, som har givet hende inspiration til et nyt badeværelse.

BadArkitekten hjalp hende med en 3D tegning af badeværelset, hvori der indgår forslag til indretningen af badeværelset, rådgivning i forhold til farver, der passer ind på badeværelset, og en liste med materialer så som møbler og vandhaner, der er en del af indretningsforslaget. Kort sagt hjalp BadArkitekten med inspiration fra A-Z.

Hurtig og professionel hjælp med BadArkitekten

Det var med baggrund i, at familien savnede et ”lækkert rum” at tage et bad i, at de valgte at få BadArkitektens hjælp. Hjælpen fra BadArkitekten var hurtig, professionel og let tilgængelig. De uploadede billeder af deres nuværende badeværelse, en plantegning heraf og en beskrive af deres badeværelsesønsker på BadArkitektens side. Desuden linkede de til deres pinboard på Pinterest. I løbet af få minutter var det hele klar til at blive sendt.

Familien er meget tryg ved at have BadArkitekten ind over deres nye badeværelse. Det skyldes, at BadArkitekten tager udgangspunkt i deres ønsker og det fastlagte badeværelsesbudget.

tilføj drømmebadeværelse på BadArkitektens side

BadArkitekten tager udgangspunkt i dine ønsker

Et badekar og gulvvarme er højt på ønskelisten til det nye badeværelse, og med BadArkitektens hjælp er drømmen nu tættere på end nogensinde før. Også ekstra skabsplads er et ønske til nye badeværelse. Derfor foreslår BadArkitekten hylder og skabe. BadArkitekten tager derved udgangspunkt i familiens ønsker, som alle er tegnet ind i det nye badeværelse. Og BadArkitektens forslag rammer plet. Det minder om det badeværelse, som familien selv har i tankerne.

Dorte Bak pointerer, at hun er meget glad for BadArkitektens hjælp, fordi det giver en stor forståelse for bevægemønstre og alle de funktioner i et badeværelse, man skal tage hensyn til.

Læs Dorte Baks blogindlæg om BadArkitekten her. Går du selv og drømmer om et ntyt badeværelse og mangler inspiration, kan du også få hjælp fra BadArkitekten.

Materiale fra BadArkitekten

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler