Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Sådan får du et bedre vandtryk på badeværelset

Med enkelte udskiftninger kan du forbedre vandtrykket på badeværelset. Så er det endelig slut med at vente på vandet i bruseren, når du er i bad. Læs med her hvor BadArkitekten guider dig til, hvordan du og familien får det optimale vandtryk på badeværelset.

Få et bedre vandtryk på badeværelset med en ny pumpe

Få et bedre vandtryk med en ny pumpe

Du kender det sikkert: At vandtrykket i bruseren pludselig bliver utrolig lavt, fordi en anden i familien skyller ud i toilettet eller bruger vand i køkkenet samtidig. Løsningen på problemet er ganske simpelt, og det er at forbedre vandtrykket i hjemmet, hvilket du let kan gøre ved at installere en ny pumpe i husstanden.

Slut med at have et dårligt vandtryk

For at undgå at vandtrykket bliver dårligt, når der tappes vand fra flere haner i hjemmet samtidigt, så anbefaler BadArkitekten, at du udskifter din gamle pumpe med den nye SCALA2 trykforøgerpumpe fra Grundfos. Med den nye trykforøgerpumpe fra Grundfos, som er beregnet til boligejere i en- og tofamiliehuse, får du og familien et godt og optimalt vandtryk, som gør hverdagen nemmere og sjovere.
Få et godt vandtryk på badeværelset med en ny pumpe

Få et konstant vandtryk og brug vand på samme tid

Det konstante vandtryk, som SCALA2 trykforøgerpumpen

fra Grundfos giver, medfører, at det er slut med at blive irriteret over vandtrykket. Det skyldes, at med en SCALA2 trykforøgerpumpe kan hele familien bruge vand på samme tid, uden det har indflydelse på vandtrykkets kraft. Så nu kan du roligt tage et dejligt brusebad, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt der er et stort nok vandtryk til at skylle shampoo ‘en ud igen.

Lad din lokale VVS Mester hjælpe dig med at forbedre vandtrykket

Din lokale VVS Mester hjælper dig gerne med at udskifte din gamle pumpe til en ny, så du og familien kan få et optimalt vandtryk i hjemmet. Ved at få din lokale VVS Mester til at hjælpe med at installere din nye pumpe er du garanteret en professionel installation, og du opnår et forbedret vandtryk med det samme.

Er du interesseret i en SCALA2 trykforøgerpumpe? Klik her

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler