Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Ønsker du at pifte dit badeværelse op med små elementer, så er badeværelsestilhør den perfekte løsning. BadArkitekten guider dig til, hvordan du kan give dit badeværelse en makeover med badeværelsestilbehør.

Få et helt nyt badeværelse med flot badeværelsestilbehør

Badeværelsestilbehørets store indflydelse på dit badeværelses fremtoning

Synes du dit badeværelse mangler lidt liv, skal du ikke undervurdere, hvor stor en indflydelse badeværelsestilbehør har. Faktisk betyder dit badeværelsestilhør mere, end du tror. Badeværelsestilhøret afspejler både dig og din stil, og det skaber rammen om badeværelsets helhed. Noget af det bedste ved badeværelsestilhøret er, at du nemt kan ændre på det og med ét får dit badeværelse en makeover, som både er hurtig at give og billig at lave

Nyt badeværelsestilbehør i form af sæbedispenser og toiletbørste

En ny sæbedispenser er et godt badeværelsestilbehør, da den er med til at sætte prikken over i’et på badeværelset. Også toiletbørsten er et tilbehør på badeværelset, og en toiletbørste med et flot design kan være med til at skabe stilen på badeværelset. Fælles for begge disse badeværelsestilbehør er, at de er nemme at udskifte, og de giver personlighed og liv på badeværelset.

BadArkitekten anbefaler VOLA T10JR sæbedispenser, som giver et flot og stilfuldt look til badeværelset, mens Damixa Tradition toiletbørste er en simpel og elegant toiletbørste, som skaber stilfulhed på badeværelset.

Gør badeværelset personligt med badeværelsestilbehør i form af familiens ynglings billeder

Få personligt badeværelsestilbehør med billeder og planter

En fremragende mulighed for at gøre badeværelset personligt er ved at sætte badeværelsestilbehør i form af dine og familiens ynglings billeder op. Også planter er flotte som badeværelsestilbehør. Sæt bare dine yndlings planter op, og de vil være med til at få dit badeværelse til at ebbe af personlighed og afspejle din stil.

Opgrader badeværelset med et nyt armatur

Et armatur er et perfekt redskab som badeværelsestilhør. Med et nyt armatur kommer dit badeværelse hurtigt til at få en forvandling – en forvandling som vil blive lagt mærke til og påskønnet af hele familien.

Søger du et armatur, der skaber opmærksomhed og lyser flot op på badeværelset, så anbefaler BadArkitekten det smarte 1-grebs Coloric håndvaskarmatur fra Gustavsberg som et oplagt badeværelsestilbehør. 1-grebs Coloric håndvaskarmaturet har et flot design og fås i farverne rød, sort og sølv. Ønsker du i stedet et 2-grebs armatur, som vækker opsigt med dets flotte og unikke design, så er AX Starck Håndvaskarmatur fra Axor, som fås i krom, et godt valg som nyt badeværelsestilbehør.

Ny sæbedispenser og nyt armatur er det perfekte badeværelsestilbehør til badeværelset

Skab opsigt med farve på nye håndklæder, badeforhæng og bademåtte

Vil du gerne pifte badeværelset op med nyt badeværelsestilbehør, som er let at skifte, og som vækker opsigt, så anbefaler BadArkitekten, at du skifter dine håndklæder, badeforhænget og bademåtten ud. Vælg gerne dit nye badeværelsestilbehør i farver, da det skaber en flot kulør på badeværelset og afspejler personlighed. Og husk på, at skulle du senere ønske en anden farve, så kan du let som ingenting udskifte dette badeværelsestilbehør om et par år.

Skab opsigt med smarte håndklæder som badeværelsestilbehør

Opgrader badeværelset med en håndklædestang som nyt badeværelsestilbehør

Det sted, hvor du hænger dit håndklæde til tørre, er et af de steder, som du lægger mærke til hver eneste gang, du er ude på badeværelset. Derfor betyder håndklædeholderen meget for badeværelsets æstetik. BadArkitekten anbefaler, at du opgraderer dit badeværelse med enten Damixa Tradition håndklædestang enkelt 49cm, som er en flot håndklædestang, der giver et enkelt udtryk, eller med Grohe Atrio håndklædering, som er en håndklædeholder, som er rund, og som giver et stilrent udtryk på badeværelset.

BadArkitekten guider dig til at vælge det rigtige badeværelsestilbehør

Søger du inspiration og gode ideer til hvilket badeværelsestilbehør, du skal vælge for at få din personlige stil frem på badeværelset, så står BadArkitekten klar til at hjælpe dig. Med BadArkitektens hjælp finder I sammen det rette badeværelsestilhør til netop dit badeværelse, og dit badeværelse får lige netop dén makeover, som du ønsker.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler