Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Et afløb på badeværelse er langt mere end bare et afløb. Et afløb er også en udsmykning, og med et design-afløb kan du let skabe et flot, minimalistisk look på badeværelset, som vil holde stilen i mange år. BadArkitekten guider dig til forskellige design-afløb.Gør brusebadet til en ny oplevelse med et design-afløb

Et afløb på badeværelset er både nødvendigt for at få vandet væk fra brusenichen, men det er også en ting, der nemt kan være med til at pryde badeværelset. Nu kan du slippe for den kedelige gulvrist, og i stedet pifte badeværelset op med et flot og tidløst design-afløb, som med ét vil gøre brusebadet til en helt ny oplevelse.

Giv badeværelset stil med et design-afløb

Fordelen ved et design-afløb er, at det giver stil til badeværelset. Et af de design-afløb som med dets flotte design vækker opsigt og giver stil på badeværelset er Unidrains unikke afløb, hvor du klæber en tilskåret flise, som er magen til resten af gulvet i brusenichen, ovenpå afløbet. Løsningen giver en næsten usynlig afløbsrende i gulvet, og det skaber et flot, minimalistisk look, som med sikkerhed vil skabe en sammenhængende følelse på badeværelset.

Er du mere til et design-afløb, som er synligt, så tilbyder Unidrain også stilfulde afløb, som enten kan placeres langt væggen i brusenichen, eller som kan placeres i hjørnet af brusenichen. Ved at placere et design-afløb i hjørnet vil du opleve, at brusenichens hjørne får et helt nyt udtryk.

Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Få et design-afløb med stor tidløshed og fleksibilitet

Ønsker du et tidløs design-afløb, som du selv kan vælge, hvor du vil placere i brusenichen, så har Viega løsningen. Viega tilbyder nemlig design-afløb i flotte designs og med så stor fleksibilitet, at du selv kan bestemme, om afløbet skal placeres i indgangen til brusenichen, i midten af brusebadet eller henne ved væggen.


Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Find dit nye design-afløb med BadArkitekten

Mangler du inspiration til at finde det perfekte design-afløb til badeværelset, så kan BadArkitekten hjælpe dig med inspiration og professionel vejledning med udgangspunkt i dit badeværelse og dine ønsker, og BadArkitekten kan således også hjælpe dig med en komlet renovering af badeværelset.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler