Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Få optimal varme på badeværelset med gulvvarme

Med gulvvarme på badeværelset får du en behagelig varme. Så er det slut med at fryse om dine fødder, for uanset årstiden så er du med gulvvarme altid sikker på, at badeværelset har den rette temperatur.

Få en dejlig varme på badeværelset med gulvvarme

Undgå fodkulde med gulvvarme

Gulvvarme er noget af det første, vi lægger mærke til, når vi træder ind på et badeværelse. Den behagelige følelse af et varmt, indbydende rum og glæden ved dejligt lune fødder er ikke til at overse. Men det er ikke de eneste fordele, der er ved at have gulvvarme på badeværelset. Med gulvvarme får også et mere jævnt opvarmet badeværelse, du får mere plads og frihed på badeværelset, fordi du slipper for synlige varmeelementer, og ikke mindst vil du opleve, at vand på gulvet tørrer hurtigere.

Selvom gulvvarme kan lyde som et stort projekt, så er det slet ikke tilfældet. Faktisk kan du hurtigt og nemt få installeret gulvvarme på dit badeværelse, og gulvvarmen er en løsning, som hele familien med garanti vil få glæde af i mange år. Læs med her, hvor vi guider dig til forskellige gulvvarmesystemer.


Få et nemt og fleksibelt gulvvarmesystem

Hvis du ønsker et stabilt gulvvarmesystem, der er let at installere, så skal du vælge et gulvvarmesystem fra Uponor Minitec. Gulvvarmen fra Uponor Minitec installeres nemt ved, at de selvklæbende gulvvarmeplader lægges ovenpå dit nuværende gulv. På den måde undgår du, at dit nuværende gulv skal rives op. Når gulvvarmepladerne er lagt, så monteres varmerørene i pladerne og til slut lægges nye klinker ovenpå.

Uponor Minitec gulvvarmesystem har desuden den fordel, at dets højde på gulvvarmepladerne kun er på mellem 15 til 20 mm. Den lave højde betyder, at du uden problemer kan få gulvvarme på dit badeværelse – også selvom du har en lav loftshøjde. Læs mere om Uponor Minitec her

Få en dejlig varme på badeværelset med gulvvarme

Få et professionelt og smart gulvvarmesystem

Foretrækker du et smart gulvvarmesystem, som du har den fulde kontrol over, så skal du vælge et gulvvarmesystem fra Uponor Smatrix, der har en styreenhed. Her styres gulvvarmen automatisk eller via mobilen - også når du ikke er hjemme. Styring af gulvvarmen betyder optimal regulering af temperaturen, og om badeværelset skal være dejlig varmt eller mindre varmt er helt op til dig. At du selv har den fulde kontrol over gulvvarmen betyder også, at du kan indstille gulvvarmen til natsænkning. Med natsænkning bliver badeværelsesgulvet koldere om natten, og du sparer dermed penge på varmeregningen, mens du sover. Få mere info om styreenhed til gulvvarmesystem fra Wavin her

Tænk gulvvarme ind fra start

Står du over for projekt "nyt badeværelse", er det vigtigt, at du husker at tænke gulvvarme ind, allerede inden du går i gang med at renovere dit badeværelse. For at få gulvvarme ind på badeværelset skal gulvvarmeanlægget nemlig bygges ind i gulvkonstruktionen.

Få en dejlig varme på badeværelset med gulvvarme

Få din lokale VVS Mester til at realisere drømmen om gulvvarme

Tag altid din lokale VVS Mester med på råd, når du skal have gulvvarme på badeværelset. Med din lokale VVS Mesters hjælp til installationen af gulvvarme på badeværelset er du helt sikker på, at gulvvarmesystemet bliver installeret korrekt og virker med det samme.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler