Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

3 tips til at skabe mere lys på badeværelset

Et godt lys på badeværelset er utrolig vigtigt. Lyset er nemlig både afgørende for din oplevelse på badeværelset, og for om dit badeværelse er et hyggeligt sted at opholde sig.

Tre tips til at skabe mere lys på badeværelset

Det rigtige lys giver dig lyst at tilbringe tid på badeværelset

Vi bruger mange timer på badeværelset, og derfor er et godt lys meget betydningsfuldt. Ofte er lyset på badeværelset endda afgørende for, om vi opfatter badeværelset som et inspirerende og dejligt sted at opholde os, eller om vi snarere ser badeværelset som et sted, hvor vi blot skal klare de nødvendige ting.

Selvom lys på badeværelset betyder meget, så er det ikke så svært at skabe mere lys på badeværelset og dermed gøre rummet til et dejligt opholdssted. Det handler blot om at være kreativ og udnytte mulighederne. BadArkitekten guider dig til tre løsninger, som med garanti vil skabe mere lys og glæde på dit badeværelse.

1. Skab stemning på badeværelset med lamper

De lamper du vælger til badeværelset skal passe til formålet. Inden du vælger en lampe til dit badeværelse, bør du overveje, hvad dit behov er. Mangler du et lys, der kan lyse rummet helt op, hyggebelysning til at give en god stemning, eller et godt lys til at lægge makeup – eller måske en kombination? 

Hvis du ønsker et lampe, der kan lyse rummet op, så er en loftlampe et oplagt valg. Mangler du snarere et godt lys til at ligge makeup, så er Hefe LED lamperne til spejle og spejlskabe anbefalingsværdig, fordi lampen skaber et behageligt og godt lys over vasken og spejlet.

Tre tips til at skabe mere lys på badeværelset

2. Få mere lys med et spejl med indbygget belysning

BadArkitekten anbefaler, at du, for at skabe mere lys på badeværelset, skifter dit badeværelsesspejl ud med et badeværelsesspejl med indbygget belysning. Ved at have et badeværelsesspejl med indbygget belysning opnår du mere lys omkring vasken, og du sikrer dig, at der altid er lys nok til at lægge make-up og sætte hår.

BadArkitekten mener, at badeværelsesspejlet Ifö Option Spejl med Belysning. Et spejl med en bredde på 60 cm er et godt valg til at få mere lys på badeværelset.

3. Skab lys på badeværelset med lyse farver

Farverne på badeværelset har en enorm betydning for, om badeværelset fremstår lyst eller mørkt. En god måde at få mere lys på badeværelset er at male dine vægge i en lys farve. Vægge i lyse farver er især vigtigt, hvis dit badeværelse er lille, fordi de lyse farver får rummet til at virke større.

BadArkitekten anbefaler desuden, at du skifter dine badeværelsesmøbler ud med badeværelsesmøbler i lyse farver. Møblernes lyse farver får badeværelset til at fremstå lysere og mere enkelt. BadArkiteken forslår Dansani Menuet Badeværelsesmøbel med 2 skuffer som et enkelt badeværelsesmøbel, som får dit badeværelse til at fremstå lysere.

Tre tips til at skabe mere lys på badeværelset

Lad BadArkitekten hjælpe dig med at skabe mere lys på badeværelset

BadArkitekten giver gerne inspiration og gode råd til at skabe mere lys på lige præcis dit badeværelse. Du kan også få hjælp af BadArkitekten i form af skitser, moodboard, materialelister m.m., hvis du ønsker en komlet renovering af badeværelset.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler