Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Sådan indretter du et lille badeværelse

Som ejer af et lille badeværelse har tanken sikkert strejfet dig, hvordan du bedst udnytter de få kvadratmeter. Og det er faktisk slet ikke så svært. BadArkitekten giver dig inspiration til, hvordan du indretter dit lille badeværelse.

Sådan indretter du et lille badeværelse

Indret kvadratmeterne på det lille badeværelse

Badeværelset er et af de rum, hvor hele familien tilbringer mange timer. Derfor skal rummet selvfølgeligt være indbydende og godt udnyttet. Men et lille badeværelse stiller krav til indretningen, og det er især vigtigt at indrette kvadratmeterne godt og samtidig få rummet til at syne større.

En god måde at udnytte kvadratmeterne på et lille badeværelse er at vælge et lille og væghængt toilet. Et væghængt toilet har den fordel, at det ikke fylder så meget, og at det svævende udtryk giver luft. En ekstra bonus er desuden, at et væghængt toilet er lettere at rengøre end et gulvmonteret toilet. BadArkitekten foreslår vores Duravit Starck 3 Compact væghængt toilet, som er et smart væghængt toilet, der optager minimalt med plads på det lille badeværelse.

Indret det lille badeværelse og undgå spildplads

På et lille badeværelse, hvor pladsen er trang, skal du forsøge at indrette rummet godt for dermed at undgå spildplads. Det kan du gøre ved at vælge en brusevæg, der kan foldes ind til væggen, når den ikke er i brug. Hermed mindsker du spildplads og får mere plads på det lille badeværelset.

En god måde at indrette og undgå spildplads på det lille badeværelse er desuden at have en hjørnevask. Fordelen ved en hjørnevask er, at vasken både er pladsbesparende og udnytter hjørnet. Selvom den fylder minimalt, så frygt ej. Der er selvfølgelig stadig plads til vandhane, håndsæbe og at vaske hænder. Ifö's hjørnevask i størrelsen 50x50 cm er et godt bud på en flot og lille hjørnevask, der optager minimalplads og derfor er god til det lille badeværelse.

Hvis du ikke har et hjørne frit til håndvasken, kan du med fordel vælge en lille håndvask i stedet. Fordelen ved en lille håndvask er, at håndvasken, ligesom hjørnevasken, optager mindst mulig plads. Vores DURAVIT Starck håndvaske er små håndvaske, der alle er gode valg til et lille badeværelse.

Få dit lille badeværelse til at syne større

Selvom dit badeværelse er lille, så behøver det slet ikke at fremstå sådan. Få elementer kan faktisk gøre, at dit lille badeværelse synes større og mere rummeligt. Først og fremmest er lyse farver til vægge og badeværelsesmøbler godt, da de skaber en illusion af, at rummet har flere kvadratmeter. Et stort badeværelsesspejl får desuden rummet til at virke større, og dagslys og kunstigt lys reflekteres flot i spejlet. Vælg gerne et badeværelsesspejl med indbygget belysning. Så får du både god lys at arbejde til, når du sætter hår og ligger makeup, og du undgår en lampe, der fylder over spejlet.

BadArkitekten foreslår vores Ifö Option Spejl. Badeværelsesspejlet har et perfekt lys at arbejde til, og spejlet får let det lille badeværelse til at syne større.

Sådan indretter du et lille badeværelse

Få hjælp til at indrette et lille badeværelse med BadArkitekten

Kom godt i gang med at indrette dit lille badeværelse med BadArkitekten. BadArkitekten giver dig gerne ideer og inspiration til, hvordan du bedst mulig udnytter kvadratmeterne på lige præcis dit badeværelse. 

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler