Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Hvilken badeværelsesventilator skal du vælge?

En badeværelsesventilator er uundværlig på et badeværelse. Badeværelsesventilatoren sørger nemlig for, at du undgår fugt og damp på badeværelset. Vi guider dig til forskellen mellem de forskellige badeværelsesventilatorer, så du og familien kan vælge den optimale løsning til jeres badeværelse.

Undgå fugt på badeværelset med en badeværelsesventilator

Find den rigtige badeværelsesventilator

Alle badeværelser har brug for en badeværelsesventilator for at sikre frisk luft efter familiens beboere har været i bad. Badeværelsesventilatorer fås både med og uden timer og hygrostat. Hvilken badeværelsesventilator du skal vælge, afhænger af dit badeværelse og om, hvorvidt du selv vil styre fugtigheden på badeværelset, eller om det skal gøres automatisk.

Få en badeværelsesventilator med timer

En badeværelsesventilator med timer er et godt valg, hvis du ønsker, at din badeværelsesventilator skal køre i et bestemt antal minutter, efter at du har forladt badeværelset.

THERMEX Decor 100 KRZ Ventilator og VENTICO ECA 100 IPRO VZC Ventilator er ideelle at vælge, hvis dit badeværelse skal have en badeværelsesventilator med timer.

Styr fugten automatisk med en badeværelsesventilator med hygrostat

Hvis du ønsker, at din badeværelsesventilator skal tænde og slukke efter fugtniveauet på dit badeværelse, helt uden at du skal tænke over det, så skal du vælge en badeværelsesventilator med hygrostat. En badeværelsesventilator med hygrostat registrerer selv luftfugtigheden på badeværelset, og badeværelsesventilatoren aktiveres, når fugtigheden bliver for høj, og ventilatoren slukker, når fugtigheden er indenfor normal-niveau igen. Du indstiller selv grænserne for, hvilken luftfugtighed din ventilator skal tænde ved.

Vores THERMEX EDM HZ Ventilator er et oplagt valg til en badeværelsesventilator med hygrostat.


Undgå fugt på badeværelset med en badeværelsesventilator

Vælg en badeværelsesventilator med hygrostat og timer

En badeværelsesventilator med hygrostat og timer er et oplagt valg, hvis du ønsker, at badeværelsesventilatoren både skal køre automatisk, men at du også gerne vil have mulighed for at indstille, om udsugningen skal fortsætte i længere tid på udvalgte tidspunkter. Et tidspunkt hvor det er oplagt at lade ventilatoren køre i længere tid er, når hele familien har været i bad lige efter hinanden.

Vi anbefaler VVS Mester Ventilator S100 med timer og hygrostat og THERMEX VORT QUADRO HT ventilator som ideelle badeværelsesventilatorer med hygrostat og timer.

Få den fulde kontrol med en standard ventilator

En standard ventilator er perfekt til familien, der gerne vil have den fulde kontrol over deres badeværelsesventilator. Med en standard ventilator bestemmer du nemlig selv, hvornår ventilatoren skal være tændt og slukket. Det kan være, at du ønsker, at ventilatoren skal tændes samtidig med, at du tænder lyset på badeværelset. Eller måske vil du have, at ventilatoren skal kunne slukkes med en afbryder, hvis du har brug for, at den ikke er tændt. I så fald er det en standard ventilator, du skal vælge til dit badeværelse.

VENTICO E-Style 100 Trend Ventilator er et godt valg, hvis du ønsker en standard ventilator, som du selv kan styre, til dit badeværelse.

Få din lokale VVS Mester til at hjælpe med at installere din badeværelsesventilator

En badeværelsesventilator kan installeres på badeværelsets væg eller loft. Din lokale VVS Mester hjælper dig gerne med at installere og evt. bore hul til badeværelsesventilatoren. Husk blot at vælge montering, når du bestiller din nye badeværelsesventilator.


Undgå fugt på badeværelset med en badeværelsesventilator

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler