Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Sådan skaber du et badeværelse i ægte nordisk stil

Naturlige badeværelser med træ er en af tidens mest markante trends. BadArkitekten giver dig inspiration til, hvordan du kan skabe dit helt eget badeværelse i den flotte nordiske stil.

Sådan skaber du et badeværelse i ægte nordisk stil

Nordisk stil med et enkelt udtryk

Lyse og stilfulde linjer, enkelte farver og rå materialer er kendetegnene ved den smukke nordiske stil. BadArkitekten anbefaler, at du, når du indretter et badeværelse i nordisk stil, har fokus på det naturlige udtryk og de rene materialer. Den nordiske stil handler om at invitere naturen indenfor og skabe et rum med ro og tid.

Et godt udgangspunkt er at starte med at male dine badeværelsesvægge i enten en knækket hvid farve eller en grå farve, der skaber dybde og ro, og derudover at indrette med badeværelsesmøbler i træ.


Skab den nordiske stil med badeværelsesmøbler i træ

Badeværelsesmøbler i træ skaber en ægte og naturlig nordisk stemning på badeværelset, og møblerne giver en varm kontrast til det hvide, klassiske look. BadArkitekten foreslår Dansanis badeværelsesmøbler i med to skuffer i lys eg til at få den nordiske stil til at træde frem på badeværelset. Hvis du ønsker at skabe endnu mere opbevaringsplads på badeværelset, så kan du kombinere badeværelsesmøblet med et højskab fra Dansani. Det skaber rene og elegante linjer, når den samme trætype går igen.

Et badeværelsesmøbel behøver ikke være i komplet træ for at skabe den nordiske stil. Ønsker du at bevare mere af det klassiske, hvide look på badeværelset, så anbefaler BadArkitekten, at du vælger et hvidt vaskeskab med en bordplade i træ. Placer en simpel og flot vask ovenpå vaskeskabet, og du opnår en komplet nordisk stil. 

Husk også at have øje for detaljen på det nordiske badeværelse. Fuldfør vaskemiljøet med f.eks. rustikke sæber, tilbehør i ubehandlet træ som f.eks. neglebørste og dine ynglings duftepinde.

Sådan skaber du et badeværelse i ægte nordisk stil

Dæmp lyset og skab en ægte nordisk stil

Dæmpet lys giver en følelse af afslappethed, og det passer perfekt ind i den nordiske stil. Den dæmpede belysning får det flotte træ til at fremstå i sin bedste vinkel, og lyset skaber med ét en rolig stemning på badeværelset. Skift nemt til et kraftige lys, når du f.eks. ligger makeup eller gør rent.

Detaljen i den nordiske stil gør forskellen

BadArkitekten anbefaler, at du fuldfører den nordiske stil ved at sætte hylder i træ op. Vælg gerne hylder, der matcher den træsort, som dit badeværelsesmøbel er i.

Dekorér hylderne med nogle af dine personlige nipsting for at gøre badeværelset helt unikt. Også grønne planter er flotte at kombinere den nordiske stil med, da de skaber et yndigt og fredfyldt look. BadArkitekten anbefaler desuden, at du skifter dine håndklæderne ud til nogle med afdæmpede toner, da det passer ind i den nordiske stil. Også et armatur i sort vil være et hit på et badeværelse i nordisk stil. 

Få inspiration til at skabe en nordisk stil med BadArkitekten

Vil du have inspiration til, hvordan du kan skabe drømmebadeværelset i ægte nordisk stil, så kan BadArkitekten hjælpe. BadArkitekten kommer med professionelle inputs med udgangspunkt i lige præcis dit badeværelse, og sammen skaber I den nordiske stil, som du altid har drømt om. 


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler