Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

5 råd til at få mere opbevaringsplads

Opbevaring er uundværligt på et badeværelse. BadArkitekten giver dig inspiration til, hvordan du nemt og enkelt skaber mere opbevaringsplads på dit badeværelse.

Inspiration til at få mere opbevaring på badeværelset

Få opbevaring under håndvasken med et badeværelsesmøbel

Pladsen under håndvasken er den oplagte mulighed for at skabe ekstra opbevaring på badeværelset. BadArkitekten anbefaler derfor at sætte et badeværelsesmøbel op. Et badeværelsesmøbel er et godt sted at opbevare familiens tandbørster og personlige ejendele. Badeværelsesmøbler fås i forskellige størrelser og designs, og du kan nemt finde et møbel, der passer under lige præcis din håndvask.

Vores Duravit DuraStyle Compact Vaskeskab og Dansani Kantate Badeværelsesmøbel er ideelle til at skabe opbevaring under håndvasken.

Få en masse opbevaringsplads med et badeværelsesskab

Mangler du opbevaringsplads til familiens håndklæder, ekstra toiletpapirruller, cremer og andre uundværlige ting, foreslår BadArkitekten, at du sætter et badeværelsesskab op på badeværelset. Badeværelsesskabe fås i forskellige størrelser og designs, og skabene giver en masse ekstra opbevaring på badeværelset.

På et lille badeværelse er et højskab til badeværelset et godt valg, fordi skabet er smalt og udnytter pladsen i højden.

Inspiration til at skabe mere opbevaring på badeværelset

Skab opbevaring med et vaskeskab

Et vaskeskab er en god mulighed for at skabe ekstra opbevaringsplads på badeværelset. Et vaskeskab er både flot, rummeligt og stilrent, og uanset om du har et lille eller et stort badeværelse, så er et vaskeskab en god løsning. Du kan selv vælge, om vaskeskabet skal stå frit på badeværelset, hvormed du har mulighed for at udnytte bordpladsen oven på vaskeskabet til ekstra opbevaring, eller om vaskeskabet skal udnytte pladsen under vasken.

Få ekstra opbevaringsplads med hylder

Hylder på badeværelset er en god løsning til at få mere opbevaringsplads. Fordelen ved hylder er, at du både kan opbevare små badeværelsesting som vatrondeller og vatpinde, samtidig med at du kan få din personlige stil frem med dine yndlings pynteting. Med hylder på badeværelset kan du samtidig udnytte højden og den vægplads der tit er til rådighed på det mindre badeværelse.

Inspiration til at skabe mere opbevaring på badeværelset

Udnyt opbevaringspladsen bag badeværelsesspejlet

Kniber det med pladsen på badeværelset, foreslår BadArkitekten at anvende et badeværelsesskab med spejllåger. På den måde har du både et spejl på badeværelset, samtidig med at du får ekstra opbevaring.

BadArkitekten anbefaler Ifö Option Spejlskab med lys. Med dette spejlskab får du både et stort spejl og god opbevaringsplads. Den smarte lampe, der sidder over spejlskabet, gør desuden, at du har det optimale lys til at finde dine ting, når du åbner skabet.

Få inspiration til opbevaring på badeværelset med BadArkitekten

Savner du inspiration og gode råd til, hvordan du bedst kan skabe mere opbevaring på dit badeværelse, så kan BadArkitekten hjælpe dig. BadArkitekten kommer med professionelle forslag med udgangspunkt i lige præcis dit badeværelse, og sammen finder I den perfekte opbevaringsløsning til dit badeværelse, så du kan få plads til alle dine ting, om det så er håndklæder, skønhedsprodukter eller andet.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler