Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Indret badeværelset med plads til hele familien

På et badeværelse skal der være plads til alle. BadArkitekten giver dig inspiration til, hvordan du bedst muligt skaber plads til hele familien på badeværelset.

Skab plads til hele familien på badeværelset

Med mange i hjemmet skal der tænkes kreativt for at få plads til alle. Badeværelset er ikke en undtagelse. For hverdagen bliver hurtigere lettere og mere effektiv, hvis flere familiemedlemmer kan børste tænder og få et bad samtidigt.


håndvask- og skabsplads til hele familien

Gør morgenen til en hyggelig familiestund ved at skabe plads til alle

Du kender det sikkert. Der er rift om badeværelset om morgenen. Alle skal børste tænder, tage et bad og sætte hår. En nem måde at løse denne udfordring på er at gøre plads til alle ved hjælp af en dobbelthåndvask. Ifö Caprice Dobbelthåndvask 130cm og DANSANI Kantate dobbelthåndvask er begge et gode valg til en stor dobbelthåndvask.

En dobbelt håndvask har den store fordel, at den består af to individuelle vaske, og de to vaske gør, at der er plads til flere på badeværelset samtidigt. Når flere i familien kan bruge badeværelset samtidigt, er der pludselig også skabt plads til hyggelige morgenstunder med familien på badeværelset.

Få plads til flere med et badekar

Et badekar er den oplagte løsning med børn i familien. Med et badekar kan flere børn bade samtidigt, og det skaber plads til flere på badeværelset.

BadArkitekten foreslår Duravit Starck Badekar til Indbygning, som er et rummeligt badekar. Badekarret har nemt plads til, at to børn kan få et bad samtidigt.

Indret badeværelset med plads til hele familien

Få opbevaringsplads til hele familien

På et badeværelse er det vigtigt, at der er opbevaringsplads til hele familien. BadArkitekten anbefaler, at du gør plads til hele familien ved indsætte et stort badeværelsesmøbel på badeværelset. Dansanis badeværelsesmøbler med målene 120 bred passer perfekt til den dobbelt håndvask fra Dansani.

BadArkitekten anbefaler desuden, at du sætter et vaskeskab op. Med et vaskeskab får du god plads til hele familien. Et vaskeskab er et oplagte sted at gøre plads til familiens håndklæder og undertøj. Som en ekstra bonus kan du børste tænder på de små, mens de sidder ovenpå vaskeskabet.

Få inspiration til at få plads til hele familien med BadArkitekten

Vil du have inspiration til, hvordan du får plads til hele familien på badeværelset, så kan BadArkitekten hjælpe dig. BadArkitekten kommer med professionelle input med udgangspunkt i lige præcis dit badeværelse, uanset om det er et stort eller et lille badeværelse.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler