Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Derfor skal en autoriseret VVS installatør installere dit badeværelse

Der er flere årsager til, at du skal få en autoriseret VVS installatør til at installere dit nye badeværelse. Først og fremmest er der flere opgaver på badeværelset, som du ikke selv må løse, og ikke mindst skaber det tryghed, når en autoriseret VVS installatør står for installationen af badeværelset.

Derfor skal en autoriseret VVS installatør installere dit badeværelse

Få dit badeværelse til at leve op til kravene med en autoriseret VVS installatør

Der er mange krav, som et badeværelse skal leve op til. For at sikre dig at dit nye drømmebadeværelse lever op til de gældende krav og regler, der er for vådrum, så er det vigtigt, at du får en autoriseret VVS installatør til at hjælpe dig.

Arbejde kun en autoriseret VVS installatør må udføre

Inden du går i gang med at installere dit nye badeværelse, så skal du være opmærksom på, at der er regler for, hvad en autoriseret VVS installatør skal udføre af opgaver på badeværelset. Det er et krav, at alle nye VVS-installationer og alle former for indgreb i de nuværende faste vand- og afløbsinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS installatør.

Undgå fejl med en autoriseret VVS installatør

Selvom der er ting på badeværelset, du selv kan lave, så er det ikke en fordel, at du selv laver disse ting, medmindre din viden og dit arbejde er på et professionelt niveau. I stedet er det langt mere fordelagtigt, at du får en autoriseret VVS installatør til at stå for hele installationen af dit badeværelse. Fordelen, ved at en autoriseret VVS installatør står for hele arbejdet, er, at du er garanteret, at alt arbejde er udført korrekt. Hvis du derimod selv står for installationen af badeværelset, kan du være uheldig, at dit arbejde fører til fejl på konstruktioner eller materialer, og at dit endelige badeværelse derfor ikke lever op til dine forventninger. Desuden kan arbejde, der ikke er udført af en autoriseret VVS installatør skabe problemer for håndværkernes arbejde.


Derfor skal en autoriseret VVS installatør installere dit badeværelse

Vær sikker på at du er dækket, hvis uheldet er ude

Med en autoriseret VVS installatør til at installere dit badeværelset er du sikker på, at VVS-arbejdet er udført korrekt og efter de gældende regler og love. Med en autoriseret VVS installatør undgår du derfor at stå i en situation, hvor du risikerer, at arbejdet skal laves om, og hvor forsikringen ikke vil dække for eventuelle skader. For med en autoriseret VVS installatør til at installere dit badeværelset er du dækket, hvis uheldet skulle være ude. Det giver tryghed og lettelse.

Få en autoriseret VVS installatør med din lokale VVS Mester

Din lokale VVS Mester hjælper gerne med en professionel installation af dit nye badeværelse. Med din lokale VVS Mesters hjælp er du garanteret, at en autoriseret VVS installatør udfører dit VVS-arbejde korrekt og i overensstemmelse med de gældende regler.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler