Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Wellness på badeværelset for hele familien

Et ældre badeværelse med badekar blev nyindrettet og forvandlet til et wellness fristed med sauna. Nu kan ejerne nyde afslapning i kombination med de lækre faciliteter.

skab et wellness badevaerelse

En oase af wellness og komfort

I smilets by er familiens nye badeværelse på 1. sal forvandlet til en lækker oase, der summer af wellness. Wellness badeværelsets samlingspunkt er den infrarøde sauna, som viser, at familien har fokus på sundhed, øget velvære og familietid. Saunaen kan nemlig være med til at stimulere immunforsvaret, og det giver ultimativ afslapning og velvære. Ikke mindst har saunaen plads til flere familiemedlemmer, og der er skruet helt op for familiekvalitetstid på wellness badeværelset.


wellness badevaerelse med sauna

Højteknologiske produkter emmer af wellness

I badeværelset er der benyttet de nyeste højteknologiske produkter for at opnå den ypperste velvære, og det hele emmer af wellness-temaet. Her er bl.a. et væghængt douche-toilet som er fyldt til randen med en ny revolutionerende komfortteknologi. Douche-teknologien giver en grundig, skånsom og økonomisk rengøring med en hurtig og konstant tilførsel af varmt vand. Yderligere funktioner omfatter orienteringslys, toiletlåg med automatisk funktion, varme i toiletsædet og integreret lugtudsugningssystem. Det er således nemt at opnå wellness med det modene douche-toilet.

Wellness ned til mindste detalje

Valg af armaturerne afslører både personlighed, og at familien ikke går på kompromis med høje krav til anvendelsen på deres wellness badeværelse. Det berøringsfrie armatur i håndvasken har nemlig nogle helt klare fordele, fordi det ikke er nødvendigt af berøre armaturet for at tænde for vandet. Det betyder også, at der ikke samler sig bakterier på armaturet. Rengøring af wellness badeværelset er derfor hurtig overstået, og familien kan bruge tiden på at nyde de nye, lækre wellness faciliteter.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler