Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Tips til at vælge den rigtige bruser

En bruser er ikke bare en bruser. Nogle giver meget vand, mens andre giver lidt. Nogle brusere er fleksible, mens andre er fastmonteret. Når du renoverer dit badeværelse, skal du tage stilling til, hvilken type bruser du ønsker.

Find den rigtige bruser

Bruseren er et vigtigt element på badeværelset. Den sørger ikke blot for at din daglige hygiejne, men også for den daglige følelse af velvære. Hvilken typer bruser, du skal vælge, er afhængig af dine ønsker og behov. Vi guider dig til, om du skal vælge en hovedbruser, en håndbruser eller kombinere de to.


kombiner en haandbruser og et brusehoved

Slap af med en hovedbruser

Hvis du ønsker en bruser, der er god til afslapning og wellness, så skal du vælge en hovedbruser. Med en hovedbruser føles det som om, at vandet regner ned over en. Udover afslapning er en hovedbruser også effektiv, fordi bruseren fordeler vandet jævnt over hele kroppen. Det betyder, at shampoo‘en let som ingenting løber ud af håret. Hovedbrusere fås i forskellige størrelser, og du kan vælge lige netop den størrelse hovedbruser, du ønsker. Des større hovedbruser, des mere vand får du ud af gangen. Men frygt ej for vandregningen. Langt størstedelen af alle hovedbrusere har nemlig en vandsparefunktion, som sikrer, at vandregningen ikke løber løbsk.

Ønsker du en stor hovedbruser, som giver dig vand på hele kroppen, så kan du med fordel vælge hansgrohe Raindance. Er det snarere en lille hovedbruser, du ønsker, så kan du med fordel vælge hansgrohe Crometta85 Green hovedbruser, som tilligemed er meget vandbesparende.

Få et fleksibelt brusebad med en håndbruser

En håndbruser er god til at give et fleksibelt brusebad. Håndbruserens fordel er nemlig, at du både kan stå under den og få vasket hele kroppen, eller du kan tage bruseren i hånden og blot skylle udvalgte dele af kroppen. En håndbruser er især god, når der er små børn i hjemmet. Med håndbruserens fleksibilitet kan du nemt undgå, at dit barn får vand i øjnene, når håret skal vaskes. Håndbrusere fås med forskellige funktioner. Vælg blot om din nye håndbruser skal have én funktion, eller om håndbruseren skal have flere funktioner. Med flere funktioner kan du indstille, om du ønsker massagestråler, stråler der føles som sommerregn, stråler der giver en afslappende effekt eller noget helt fjerde.

Foretrækker du en simpel håndbruser med én stråletyper, så kan du med fordel vælge vores GROHE Sena Håndbruser.

Foretrækker du snarere en håndbruser, der har flere funktioner, så er GROHE Rainshower Icon 150 Håndbruser et fordelagtigt valg. Håndbruseren tilbyder både stråler til luksusbrusebad, stråler der føles som sommerregn på huden og stråler til at spare på vandet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tips til at vælge den rigtige bruser

Kombiner en håndbruser og en hovedbruser

Sammensæt det bedste fra to verdner med et brusesystem. Med et brusesystem kombinerer du en håndbruser og en hovedbruser. Disse brusesystemer kaldes også komplette brusesæt. Med et brusesystem kan du nye den afslappende, regnende, følelse fra hovedbruseren, og når der er behov for mere fleksibilitet, kan du skifte over til håndbruseren.

hansgrohe Croma Select S 180 Brusesystem og GROHE Rainshower 210 Brusesystem er med deres store hovedbrusere og deres effektiv håndbrusere et godt valg til et brusesystem.

Få din lokale VVS Mester til at installere din nye håndbruser

Din lokale VVS Mester hjælper gerne med installeringen, uanset om du ønsker en håndbruser, en hovedbruser eller et brusesystem. Husk blot at tilføje ham i kurven.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler