Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Sådan ordner du et stoppet toilet

Et stoppet toilet er noget, de fleste kommer ud for. Men faktisk skal der ikke ret meget til for at få gennemløb i et stoppet toilet. Med vand og svupper kommer du langt.

stoppet toilet

Værd at vide ved et stoppet toilet

Selvom et stoppet toilet sjældent er dagens højdepunkt, så kan du roligt slappe af. For du kan hurtigt skabe gennemløb i et stoppet toilet. Dog er der nogle vigtige ting at vide, hvis du har et stoppet toilet. For selvom de fleste er tilbøjelige til at bruge kemikalier som afløbsrens, klorin og kaustisk soda, så egner disse produkter sig ikke til at ordne et stoppet toilet.

Fiks toilettet inden det stopper helt

Hvis vandet synker langsommere end normalt ud af toilettet, så er det fordi, at der har samlet sig en prop i toilettet. Hvis du vil undgå, at det ender med et stoppet toilet, så skal du fjerne proppen. Proppen kan let fjernes ved at hælde en spand vand hurtigt ned i toilettet. Hvis det er nødvendigt, så skal du hælde flere spande vand i toilettet.
stoppet toilet

Få bugt med et stoppet toilet

Har du et stoppet toilet, så skal du bruge en svupper. Start med at tage gummihandsker på, og tag så svupperen så langt ned i toiletkummen som muligt. Tag bagefter svupperen op af toiletten, og gentag til toilettet starter med at synke vand normalt. Virker svupperen ikke i dit stoppede toilet, så har du brug for professionel hjælp, og du skal kontakte din lokale VVS Mester.

Sådan forebygger du et stoppet toilet

Der er visse ting, du kan gøre for at undgå et stoppet toilet. Først og fremmest skal du sikre dig, at toilettet ikke skyller med for lidt vand. Du kan undgå at skylle med for lidt vand ved at bruge toilettets store skyl, når det er nødvendigt. For at undgå et stoppet toilet er det også vigtigt, at du ikke smider affald og andre ting i toilettet. Især bind, bleer, køkkenrulle og vatpinde er ting, du skal holde dig fra at smide i toilettet.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler