Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Minimalistisk og lyst badeværelse med rummelighed

Et minimalistisk badeværelse med fokus på rene linjer og komfort passer perfekt til familien, som består af to voksne og to teenagere. Badarkitekten anbefalede familien at fjerne indbygningsskabe på gangen, og det giver et større og mere rummeligt badeværelset, hvor den minimalistiske stil flot udfoldes.minimalistisk badevaerelse med rummelighed

Fra ældre badeværelse til moderne, minimalistisk stil

Tidligere bestod badeværelset af et toilet på gulvet, en lille vask placeret foran vinduet og et stort badekar. Den nye, minimalistiske løsning giver familien mere lys og stilrenhed, og det gør badeværelset til et rart og varmt sted at være. Brusenichen er gemt bag en høj væg med indbygget nicher til shampoo. Håndklæderadiatoren med lune håndklæder efter badet er placeret lige ved siden af den store bruseniche. Overalt på badeværelset er kendetegnet stilrenhed, hvilket stemmer godt overens med den minimalistiske stil.

Minimalistisk badeværelse med plads til hele familien

Der er blevet plads til en stor sektion med dobbeltvask og skuffer på det minimalistiske badeværelse, og det giver god plads til alle på badeværelset på en og samme tid.

Lamperne skaber flot kontrast til den minimalistiske stil

Lamperne over spejlet er en skulptur i sig selv, og de er perfekte til at give det minimalistiske design kant. Desuden er de funktionelle med en bevægelig arm og et justerbart hoved, der giver en optimal belysning til ansigt og spejl.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler