Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Skandinavisk inspireret badeværelse med stilfulde linjer

Ønsket om et splinternyt drømmehus med to badeværelser i skandinavisk design fik familien Ballerup til at rive deres gamle hus ned. Nu er drømmen om de skandinaviske badeværelser opfyldt, og familien kan leve i stilfulde omgivelser, der er præcis, som de ønsker.

helt nyt badeværelse i skandinavisk stil

Skandinavisk design skaber et stilfuldt badeværelse

God stil går aldrig af mode. Og den rene og enkle skandinaviske stil er altid garanti for stilfulde og funktionelle badeværelser. Da familien skulle i gang med at udføre deres badeværelser i skandinavisk stil, var kodeordene lys, enkelhed og naturmaterialer, så de skandinaviske inspireret badeværelser afspejlede den rene, nordiske natur. De stringente, ukomplicerede omgivelser, som familiens nye skandinaviske badeværelser har, gør det nemt at slappe af. Nu kan familien nyde badeværelserne som frirum fra den travle verden udenfor.

Let rengøring er kodeordet

På de skandinavisk inspirerede badeværelser er der tænkt rigtig meget på, at der skal være gode hygiejniske forhold og flader, der er nemme at gøre rent. Trykknappen ved toilettet er derfor med sensor, og sensoren gør, at familien opnår en hygiejnisk aktivering uden berøring. De stilrene armaturer er indbygget ved både håndvask og bruseniche og giver også rene, æstetiske linjer, der passer ind i den skandinaviske stil.

badevaerelse i skandinavisk stil

Rød tråd i det skandinaviske design

Familien har valgt de samme materialer i de to badeværelser, og det skaber en rød tråd. Så uanset hvilket af familiens badeværelser man træder ind på, er man ikke i tvivl om, at den smukke skandinaviske stil er gennemført og fuldendt. For at skabe en gennemgående rød tråd har familien også valgt samme gulv overalt i drømmehuset, så uanset om familien er på badeværelserne eller i nogle af hjemmets andre rum, så følger den røde tråd med hele vejen.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler