Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

4 tips til indretning af et børnevenligt badeværelse

Med børn i hjemmet må du gerne tænke i et børnevenligt badeværelse. Et børnevenligt badeværelse gør det nemlig sjovere for dit barn at blive dus med badeværelset. BadArkitekten giver dig tips til, hvordan du indretter et børnevenligt badeværelse.

Skab et børnevenligt badevaerelse

Skab et børnevenligt badeværelse med et badekar

Et badekar er et oplagt valg for børnefamilien til at skabe et børnevenligt badeværelse. Et badekar gør det både sjovere og nemmere at give dit barn et bad, og badekarret skaber en uendelig glæde hos dit barn. Badekarret giver nemlig utallige muligheder for at lege med alt fra dyr til skibe. Pludselig bliver et bad dagens højdepunkt og sjovt som aldrig før. Det optimale badekar til børnefamilien er et indbygget badekar, der støtter sig op ad en væg. Med et indbygget badekar sikrer du dig, at dit barn ikke falder over noget, og at sikkerheden er i top.

Ifølge BadArkitekten er eksempelvis Ifö Caribia BK15 badekar et godt badekar til det børnevenlige badeværelse.

Skab et bornevenligt badevaerelse

Undgå at børnene får fingrene i klemme med et børnevenligt badeværelse

Badeværelset er et spændende sted at udforske for dine små børn, men det er også et sted, hvor der er rig mulighed for at få fingrene i klemme. Et toiletsæde med soft close er derfor uundværligt på et børnevenligt badeværelse. Et soft close toiletsæde lukker forsigtigt sædet ned, og det betyder, at det nu er slut med at få de små får deres fingre i klemme. Et soft close toiletsæde kan let monteres på toilettet, og det er utrolig let at klikke af igen. Derfor er rengøring af et toiletsæde med soft close nemt som aldrig før.

BadArkitekten foreslår Duravit Darling New & Starck 2 toiletsæde og Pressalit Delight toiletsæde til det børnevenlige badeværelse. Toiletsæderne er begge med soft close og lette at klikke af og på.

Slip for løbende vandhaner med et børnevenligt badeværelse

Der er god grund til at investere i et berøringsfrit armatur, når du indretter et børnevenligt badeværelse. Med et berøringsfrit armatur undgår du løbende vandhaner, når de små glemmer at lukke vandhanen, eller ikke får vandhanen lukket ordentligt. Dermed er et berøringsfrit armatur en vandbesparende løsning, og armaturet tjener hurtigt sig selv hjem.

Som et ekstra plus er det med et berøringsfrit armatur slut med et fedtet armatur, når børnene kommer ind med beskidte fingre. Nu skal de nemlig ikke trække i et håndtag for at vaske fingre. De kan blot sætte de små fingre under vandhanen, så kommer vandet af sig selv. Nu bliver rengøringen på badeværelset endnu lettere.

BadArkitekten mener, at ORAS Electra Berøringsfrit Håndvaskarmatur og GROHE Eurosmart Elektronisk Håndvaskarmatur er et oplagt valg til et børnevenligt badeværelse.

skab et bornevenligt badevaerelse

Skab et inspirerende børnevenligt badeværelse med farver

Et børnevenligt badeværelse skal være både være sjovt og inspirerende for dit barn. BadArkitekten anbefaler derfor, at du som prikken over i’et leger med farverne på dit børnevenlige badeværelse. Du kan enten give badeværelset et tvist ved at male det i en ny, børnevenlig farve, eller du kan sætte nogle af dit barns ynglings klistermærker op på væggen.

Få inspiration til at indrette et børnevenligt badeværelse med BadArkitekten

BadArkitekten hjælper gerne med gode tips og professionelle inputs til at indrette det perfekte børnevenligt badeværelse efter lige præcis jeres families behov. Ved at vælge BadArkitekten, kan du få et professionelt syn på den bedste sammensætning og indretning af de ønsker, du har til badeværelset.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler