Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Makeover til badet for under 10.000,-

Der skal ikke meget til for at give badeværelset en makeover. Ofte er enkelte udskiftninger på badeværelset faktisk nok, og en makeover kan sagtens gøres nemt og billigt. Læs med her hvor BadArkitekten guider dig til, hvordan du kan give dit badeværelse en makeover for under 10.000 kroner.

giv badevaerelset en makeover med farve

Makeover til badeværelset med få ændringer

Badeværelset er et rum, som du let og billigt kan give en makeover ved blot at ændre på de små ting. En hel renovering af badeværelset er derfor slet ikke nødvendig, hvis du blot ønsker en stilmæssig fornyelse på badeværelset. BadArkitekten anbefaler, at du især har fokus på at skabe kontraster og give badeværelset farve, når du giver dit badeværelse en makeover. På den måde får du nemt badeværelset til at fremstå spritnyt.

Makeover på badeværelset med maling

Et ny farve på badeværelset får hurtigt badeværelset til at synes helt nyt og anderledes. BadArkitekten anbefaler derfor, at du starter med at male badeværelset, når rummet skal have en makeover. En ny farve på væggene skaber med ét et nyt udtryk på badeværelset, og de nymalede vægge får badeværelset til at fremstå nyt og flot.

Hvis du ikke vil male hele badeværelset, så foreslår BadArkitekten, at du maler den ene væg i en ny farve. Har du f.eks. et hvidt badeværelse nu, kan du nemt og hurtigt give dit badeværelse en makeover ved at male én væg i en grå farve, fordi den grå farve skaber en flot kontrast til det hvide.

giv dit badevaerelse en makeover

Giv badeværelset en makeover med nye lamper

Nye lamper er den perfekte måde at give dit badeværelse en makeover. Lamper på badeværelset er utrolig vigtige, fordi de lyser rummet op, men de er samtidig også et vigtigt element, når du skaber stilen på dit badeværelse. Nye lamper vil derfor med garanti skabe en stor effekt for et mindre beløb.

De nye Saturn lamper fra Dansani er et rigtig godt eksempel herpå. Designet på lamperne trækker tråde til årets markante industri-trend, og samtidig har de en funktionel vippe-funktion der gør dem brugbare i dagligdagen.

Makeover på badeværelset med hylder

BadArkitekten anbefaler også, at du giver dit badeværelse en makeover ved at sætte flotte hylder op. Ved at sætte hylder op får du chancen for at sætte dit helt eget personlige præg på badeværelset. Sæt dit eget præg ved at få dine yndlings ting eller et af familiens gode minder op på badeværelset. Når du sætter dit eget præg, bliver badeværelset mere hjemligt og hyggeligt. Som en sidegevinst giver hylderne tilmed ekstra opbevaringsplads.

giv dit badeværelse en makeover

Giv toilettet en makeover

Et nyt toiletsæde er den perfekte løsning til at give dit toilet en makeover. Med et nyt toiletsæde fremstår toilettet nyt - også uden at du skifter hele toilettet. BadArkitekten anbefaler, at du skifter toiletsædet ud med en anden farve for at skabe kontrast på badeværelset. Giv dit toilet en makeover med PRESSALIT Sign 624, som er et sort toiletsæde, eller med giv toilettet en helt ny fremtoning med IFØ Sign, som blandt andet fås i den moderigtige farve rød.

Lav en flot makeover med et nyt badeværelsesspejl

Giv dit badeværelse et helt nyt look med et nyt spejl. Vælg gerne et spejl med indbygget lys, når du giver dit badeværelse en makeover. Det indbyggede lys lyser badeværelset, og med ét får badeværelset en helt ny udstråling.

BadArkitekten mener, at badeværelsesspejlene fra Dansani og Ifö med belysning er idéelle valg til at give badeværelset en makeover. Spejlene fås i forskellige størrelser.

makeover til badet for under 10.000

Makeover med et nyt armatur

At udskifte armaturet er en direkte vej til at pifte din håndvask op og dermed give badeværelset en makeover. Når du giver dit badeværelse en makeover med et nyt armatur, skal du overveje, hvordan du gerne vil have, at dit nye armatur skal se ud. BadArkitekten anbefaler, at du skifter dit armatur ud med et nyt i et andet design. Hav dog i mente at dit nye armatur skal passe med stilen på dit badeværelse og med den tid, som badeværelset er lavet i.

BadArkitekten foreslår IDEAL STANDARD Skanmix Håndvaskarmatur 2-Grebs med C Tud, som er et flot og stilrent armatur i krom. Ønsker du i stedet at skifte til et berøringsfrit armatur, så foreslår BadArkitekten ORAS Optima Berøringsfrit Håndvaskarmatur. Armaturet er både smart og moderigtigt. Vil du give dit badeværelse en større makeover, så kan du med fordel vælge et farvet armatur. Et farvet armatur skaber kontrast og en ny stemning på badeværelset. Her er armaturerne fra GROHE Essence, der blandt anet ås i messing og kobber, en rigtig god mulighed.

Makeover med nye farver på håndklæde og bademåtte

Håndklæder og bademåtte er perfekte at udskifte for at give dit badeværelse en makeover. Det skyldes, at håndklæder og bademåtte er nogle af ting, der bliver lagt mærke til på et badeværelse – og her kan der virkelig leges med farverne. Et stort plus ved at forny badeværelset med nye håndklæder og bademåtte er desuden, at de begge er ting, der er lette at udskifte. BadArkitekten anbefaler, at du, når du udskifter håndklæder og bademåtte, har fokus på, at de to ting skal matche hinanden i farverne og passe ind til resten af badeværelsets indretning. Har du et badeforhæng anbefaler BadArkitekten også, at du skifter det, når du giver badeværelset en makeover.

Få inspiration til at give dit badeværelse en makeover med BadArkitekten

BadArkitekten giver dig gerne inspiration og hjælp til at give dit badeværelse lige præcis dén makeover, som du og din familie drømmer om, uanset om det det er den helt store renovering eller blot nogle få udskiftninger. Du kan nemt få hjælp fra BadArkitekten, der er uddannet i at designe og tegne badeværelser. BadArktiekten tager naturligvis altid udgangspunkt i dine egne idéer og drømme til det nye badeværelse.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler