Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

6 trends til badeværelset i 2017

2017 er året, hvor badeværelset får en makeover med nye farver. Især træ og rolige farver er populære, men også materialer i messing er en markant trend. Badeværelsets nøgleord er enkelhed, elegance og fleksibilitet. Læs med her, hvor vi guider dig til seks af de nyeste trends til badeværelset.

1. Badeværelsesmøbler i rolige farver

2017 bliver de rolige farvers tid. Især farven grå og naturlige materialer som træ er in, når det kommer til farver og materialer på badeværelsesmøblerne. Samtidig tænkes der mere og mere i struktur og overflade på for eksempel møbler og bordplader. Serien Zaro fra Dansani med en mat grå gummibelægning passer perfekt ind i denne trend og skaber et helt nyt og anderledes look på badeværelset med sin matte overflade.

brug rolige farver på badevaerelset

2. Materialer i messing

Der kæles for detaljerne på badeværelset i dette år. Dette bliver året, hvor vi vender tilbage til 70’erne, og vi vil især se armaturer i messing, ligesom det populære Vivaldi armatur. Men også sort, grå, krom og stållook er populært til armaturet. Alle disse nye farver giver et flot tvist på badeværelset, og de skaber en simpel og elegant stil, som holder i mange år. Vivaldi armatur i grå er et af de armaturer, vi vil se meget til i dette år.

messing til badevaerelset

3. Kombiner naturlige og stilfulde materialer

Naturlige materialer kommer for alvor på mode i dette år. Flere vil kombinere det organiske med det stilfulde f.eks. med en organisk bordplade, hvor håndvasken, som kan bestå af en bowle, står på. Naturlige materialer skaber liv og varme på badeværelset. Bordplader i egetræ er især en gennemgående tendens. Kombinér med DURAVIT Starck 1 Bowle Håndvask for at opnå den rette, naturlige stil.

4. Smart opbevaring

De smarte opbevaringssystemer får for alvor lov til at komme til sin ret i dette år. Vi prioriterer langt højere end tidligere, at badeværelset skal være organiseret. Vi vil se badeværelsesmøbler, der har fokus på at gøre hverdagen så let så muligt. Samtidig er de naturlige træsorter en helt stor trend til badet i 2017. Kombinér de to trends med Dansani opbevaringssytem i eg til dine badeværelsesskuffer.

trends til badet 2017

5. Fleksibel hverdag med en dobbeltvask

Fleksibelt og nem hverdag er nøgleordene i den kommende badeværelsestrend. Dobbelthåndvasken bliver familiens store must have i 2017. Nu kan alle børste tænder og gøre sig klar samtidig, og det skaber en mere enkelt hverdag. Ifö Caprice Dobbelthåndvask er et eksempel på en af de dobbelt håndvaske, der er tidens store hit.

6. Elegant look med en håndklædetørrer

Glæden i at få varmet familiens håndklæder er større end aldrig før, og de flotte og elegante håndklædetørrer bliver meget populære i 2017. Vi vil se, at håndklæderne nu bliver en del af indretningen, og det skaber sammenhæng med resten af badeværelset. Samtidig bliver håndlædetørreren et design element i sig selv på badeværelset. Leros håndklædetørreren fra Purmo i sort er et flot eksempel herpå.

Få inspiration til årets trends med BadArkitekten

Søger du inspiration til at indrettet dit badeværelse efter tidens trends, så kan BadArkitekten hjælpe dig. Du kan få gode råd, skitsetegninger, moodboard og meget mere, uanset om du drømmer om et topoderne badeværelse eller et helt klassisk og minimalistisk badeværelse. 

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler