Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Finansier dit nye badeværelse

VVS Mester og BadArkitekten tilbyder i samarbejde med Ekspres Bank en fordelagtig finansieringsaftale til dit nye badeværelse. Så behøver dine badeværelsestanker ikke blive ved drømmen.

finansier dit badevaerelse

Hvorfor finansiere dit badeværelse

Finansiering er en god mulighed, hvis du gerne vil renovere dit badeværelse men mangler lidt finansiel hjælp. Finansiering foregår let og nemt i samarbejde med din lokale VVS Mester, og du kan få realiseret din badeværelsesdrøm med det samme.

Lån 15.000-150.0000 til finansiering af dit badeværelse

Du kan låne mellem 15.000 til 150.000 til finansiering af dit nye badeværelse, med afbetaling i op til 10 år. Så uanset om du vil lave få ændringer eller ønsker en totalrenovering af dit badeværelse, kan VVS Mester tilbyde en finansiering, der passer til dig og dit drømmebadeværelse. Når du ansøger om finansiering, skal du blot være opmærksom på, at du ikke må være registreret i RKI.

laan op til 150.000 til dit nye badeværelse

Hvordan fungerer en finansiering

Finansiering af dit badeværelse kan fungere på to måder. Når du bestiller BadArkitekten krydser du blot af, at du gerne vil modtage information om finansiering, hvorefter du let kommer i gang med at finansiere dit nye badeværelse. Alternativt kan du komme i gang med at finansiere dit badeværelse ved, at din VVS Mester udarbejder et tilbud på dit drømmebadeværelse. Din VVS Mester giver dig herefter et link til en elektronisk ansøgning om finansiering, som du skal udfylde. Så snart din ansøgning er behandlet og godkendt, får du besked. Du underskriver herefter aftalen om finansiering med dit NemID, og dit tilbud er gældende i tre måneder efter godkendelse. Så snart finansieringsaftalen er underskrevet, kan din VVS Mester starte med at renovere dit badeværelse.

Vær opmærksom på de små tal ved finansiering

Når du låner penge er der to ting, du skal være opmærksom på. De to ting er ÅOP, som er lånets årlige omkostninger i procent, og den variable debitorrente, som er lånets renter. VVS Mester har allerede lavet en fordelagtig aftale om finansiering for dig, så de årlige omkostninger i procent og den variable debitorrente er skruet helt i bund. Det betyder for dig, at du kan finansiere dit badeværelse til en rigtig god pris.

finansier dit nye badevaerelse med ekspresbank

Hvor meget skal jeg betale tilbage

I skemaet ’Eksempler på månedlige ydelser ved lån til boligforbedringer’ kan du se, hvordan en finansieringsaftale ser ud. Skemaet viser f.eks., at hvis du låner 15.000 kroner over 24 måneder, så vil den månedlige ydelse være på 670 kroner, og når du er færdig med at betale af på lånet, så har du i alt betalt 16.074 kroner.
Ønsker du derimod at låne 100.000 over 72 måneder til renovering af dit badeværelse, så er den månedlige ydelse 1.662 kroner. Når du er færdig med at betale af på dit lån, så vil du i alt have betalt 119.662 kroner.

Finansier dit nye badeværelse

Læs mere om hvordan du kommer i gang med BadArkitekten her

Få dine badeværelsesdrømme gjort til virkelighed ved at bestille BadArkitekten. Når du bestiller BadArkitekten får du gode råd og professionelle inputs med udgangspunkt i lige præcis dit badeværelse. Sammen skaber I det badeværelse, som du altid har drømt om.
Læs mere om BadArkitekten her.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler