BadArkitekten

Dit drømmebadeværelse starter her

følg vvsmester.dk paa Facebook følg vvsmester.dk på Pinterest følg vvsmester.dk på Instagram
Bestil Badarkitekt

Guide til det perfekte badekar

Et badekar er den direkte genvej til familiens afslapning og afkobling. Uanset om dit badeværelse er stort eller småt, så findes der et badekar, der passer til lige præcis dit badeværelset. Vi guider dig til det perfekte badekar.

Et badekar til enhver smag

Der findes et hav af badekar i forskellige designs og størrelser. Det første du skal overveje, når du skal investere i et badekar, er, om dit nye badekar skal være indmuret og stå op ad en væg, eller om det skal være fritstående og stå på gulvet. Et indmuret badekar er især godt til familien med små børn, og det har den fordel, at du kan indrette et hyggehjørne, der ikke tager så meget gulvplads. Et fritstående badekar har derimod den fordel, at det giver et flot og varmt look til et større badeværelse.

Giv badeværelset et sammenhængende look med et badekar til indmuring

Med et indmuret badekar er badekarret med ét en integreret del af dit badeværelse. Et indmuret badekar fås i forskellige størrelser, og du kan vælge, om badekarret skal have et rektangulært eller et ovalt look. Inden du vælger dit nye badekar så tænk over, at dit nye badekar skal passe ind med dine badeværelsesmøbler. Husk også at overveje hvor mange personer, du ønsker, badekarret skal kunne rumme. Et godt badekar til indmuring er DURAVIT Starck Badekar. Badekarret fås i hvid farve og i 11 forskellige størrelser.

skab wellness i hjemmet med et badekar

Skab et hyggehjørne med et hjørnebadekar

Et hjørnebadekar kan pifte alle hjørner op. Hjørnebadekar fås i forskellige størrelser, og det kan være til få personer eller med plads til hele familien. En fordel ved et hjørnebadekar er, at badekarret ikke tager så meget plads på badeværelset, og at du kan skabe et hyggehjørne, som vil give meget glæde til hele familien.
BadArkitekten vurderer WELLDANA Triangel Badekar som værende et godt valg. Dette hjørnebadekar er nemlig stilrent, og det passer til den danske, minimalistiske stil.

Gør det fritstående badekar til badeværelsets centrum

Et fritstående badekar er den perfekte løsning til et større badeværelse. Med et fritstående badekar bliver badekarret badeværelsets centrum, og det fritstående badekar indbyder til hyggelige stunder. De fritstående badekar fås i forskellige designs og både med og uden synlige fødder. BadArkitekten anbefaler Royal Bad Victoria Badekar. Badekarret fås i forskellige størrelser og med flotte løvefødder. Et badekars synlige fødder er flot og skaber en unik detalje på badeværelset. Om løvefødderne skal være hvide, krom eller messing er helt op til dig.

skab stil med et fritstaaende badekar

Spabadekar til ekstra velvære

Trænger du og familien til endnu mere forkælelse, så er et spabadekar en god løsning. Spabadekar fås både i rektangulære, runde og hjørneformer. I modsætning til et almindeligt badekar så tilbyder et spabadekar en masse velvære med massagefunktioner op til begge ører. Og hvis du slukker for massagefunktionen forvandles spabadekaret til et almindeligt badekar, som også små børn kan nyde godt af. 
Af de rektangulære spabadekar er WELLDANA Comfortana Spa et godt valg. Spabadekarret giver både vand- og luftmassage og har plads til to personer.

Få BadArkitekten til at hjælpe med at finde jeres perfekte badekar

Søger du inspiration til at finde det perfekte badekar, så kan BadArkitekten giver dig gode råd. BadArkitekten giver dig professionelle inputs med udgangspunkt i dit badeværelse. Sammen kan I gøre din drøm til virkelighed. Læs mere om BadArkitekten her.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler