Badeværelse inspiration — Lad dig inspirere hos BadArkitekten

Rådgivning og inspiration til badeværelsesrenovering

Badarkitekten giver masser af inspiration til badeværelset
Inspiration til moderne badeværelse med rundt spejl
Inspiration til badeværelset
Inspiration til lyst badeværelse med rundt spejl og grøn håndvask

Få hjælp til indretning af badeværelset hos BadArkitekten

Med BadArkitekten får du et gennemført badeværelse, tegnet af en professionel arkitekt. Alt efter dine ønsker, kan vi levere et designforslag eller stå for hele entreprisen – fra idé til fuldført resultat.

Vores arkitekt er specialist i indretning og arbejder tæt sammen med dig for at ramme din stil. Resultatet er et designoplæg med måltegninger, 3D-visualiseringer og inventarliste.

Herefter er det helt op til dig, om du vil køre videre selv eller lade os forvandle idé til virkelighed.

Vi kan arrangere håndværker, indkøbe inventar og kvalitetssikre hele processen. Uanset, så har dit drømmebadeværelse aldrig været tættere på.

Badeværelse med omtanke

Vi har talt med BadArkitekten og spurgt, hvordan hun mener, du får det bedste ud af dit nye badeværelse - et smukt badeværelse, der passer sammen med din øvrige bolig.   

"Vægge, gulve, fliser, toilet, baderumsmøbler, håndklædetørre, brusearmatur, håndvaskarmatur, opbevaring, vådrumszoner, belysning, strøm, love og regler. Der er mange ting at jonglere med, når drømmen om et nyt badeværelse skal gå op i en højere enhed. Badeværelset er samtidig et af de dyreste og mest tekniske rum i din bolig.

Derfor er det vigtigt at få lagt en gennemtænkt plan for projektet, inden du går i gang. Få rum i boligen skal kunne så meget som et badeværelse skal kunne, på så få kvadratmeter. Det skal både være smukt, indbydende, praktisk og let at gøre rent, ligesom det skal fungere til det hurtige bad, timer med velvære og travle morgener, hvor hele familien på skift skal til. Det er derfor vigtigt at indrette badeværelset med omtanke".


Kira Staugaard, KiraDesign, Arkitekt 

Find inspiration til din badeværelsesindretning her 

BadArkitekten bliver løbende opdateret med nye artikler, der guider og inspirerer dig til dit badeværelsesprojekt.  

Renovering af badeværelset med BadArkitekten

Er dit badeværelse gammelt og slidt? Eller måske trænger du bare til forandring på badeværelset? Uanset hvad grunden er til, at du overvejer forandring på badeværelset, så er du kommet til det rigtige sted. Det kan være svært at afgøre, hvilket badeværelsesmøbel, der skal pryde badeværelset. Skal håndvasken skal være rund eller firkantet, skal armaturet skal være et 1-grebs armatur eller et berøringsfrit armatur, skal toilettet skal være et væghængt toilet eller et gulvstående toilet? Det er blot nogle af de ting, du skal tage stilling til, når badeværelset skal renoveres. Vi har gjort det så nemt og overskueligt for dig som muligt, når du skal i gang med at renovere badeværelset. Det betyder, at du både kan finde inspiration til badeværelse, mulighed for finansiering af nyt badeværelse, bud på konkrete produkter til dit nye badeværelse og et overblik over, hvad det rent faktisk koster at renovere et badeværelse. Vi kalder det nem renovering, og hvem ønsker ikke det, når de skal i gang med et af de større projekter i huset.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.