icon

Fri fragt

Varmepumpen: god for miljøet, god for økonomien

Bor du i et hus med olie- eller gasfyr, eller har du et sommerhus med elvarme, kan du enkle optimeringer i hjemmet spare tusindvis af kroner på varmeregningen samt forbedre indeklimaet markant. Suplerer du elvarmen med en varmepumpe eller udskifter du det gamle fyr med en varmepumpe, skåner du samtidig miljøet ved at vælge en varmeløsning, der udnytter naturens resourcer til fulde

Sådan virker varmepumper

En varmepumpe udnytter energien fra omgivelserne og omdanner den til varme, som bruges til at opvarme huset. Der findes tre typer af varmepumper:

Luft/Luft varmepumper: Opvarmer den kolde luft udefra og blæser den direkte ind som varm luft. Denne slags pumpe er velegnet som supplement til elvarme i f.eks. sommerhuse. Dette er samtidig den billigste løsning.

Luft/Vand varmepumper: Udnytter varmen fra udeluften til at opvarme vand, som sendes videre i husets eksisterende radiatorsystem. Denne løsning er velegnet som erstatning for det gamle oliefyr, hvis du ikke har havearealet eller budgettet til et jordvarmeanlæg

Jordvarmepumper: Udnytter varmen fra jorden til at opvarme vand som sendes videre i husets radiatorsystem. Denne løsning er klart den mest økonomiske, men kræver samtidig en større investering end luft/vand varmepumpen.

luft vand varmepumpe fra Bosch

Se, hvad Jørgen tjente

Jørgen Østerhaab brugte 30.000,- kr. om året på olie på sin helårsbolig. Men så udskiftede han den til en varmepumpe, der gør det meget billigere!

Vælg VVS Mester til at installere din varmepumpe og få:

Driftssikre kvalitetsprodukter, der fungerer i det danske klima

Fagmandens professionelle rådgivning og store viden om produkter og muligheder

Et anlæg, der 100% matcher dine behov

Vejledning i at søge tilskud

Eksperten fortæller mere om varmepumper

Få en kort introduktion til varmepumper og hør mere om hvordan du sparer op til 70% på varmeregningen

Udvalgte varmepumper fra Bosch

HUSK: Håndværkerfradraget betaler noget af regningen!

Alle boligejere kan trække op til 12.000 kroner årligt fra i skat for arbejdsløn til håndværkerydelser med grønt sigte. Dette omfatter f.eks. udskiftning af radiatorer, installation af varmepumper, samt installation af varme- og ventilationssystemer. Og husk, at fradraget gælder per person - dvs. at hvis I er flere voksne i husstanden, kan I trække mere fra samlet.

Ordningen gælder indtil videre i 2016 og 2017. På skat.dk kan du se en liste over, hvilke ydelser, der er omfattet af den grønne BoligJob-ordning.

Hvor kan du spare?

Med et gratis MesterTjek får du et overblik over, hvor i dit hjem der er plads til besparelser. Din lokale VVS Mester gennemgår dit hjem sammen med dig og kommer med konkrete tilbud på løsninger, der kan spare dig for tusindvis af kroner - mange af disse energibesparende tiltag er omfattet af det grønne håndværkerfradrag. 

husk det grønne håndværkerfradrag