Uponor leverer gulvvarme til dig på vvsmester.dk.

Med en løsning fra Uponor får du produkter fra en virksomhed, der lægger stor vægt på bæredygtighed, sikkerhed og pålidelighed. Uponor er en internationalt førende leverandør af systemer til vvs og indeklima.

Produkter fra Uponor

Uponor Minitec – gulvvarme på den nemme måde

Med Uponors Minitec slipper du for at få brudt dit gulv op for at få monteret gulvvarme. Din VVS Mester lægger pladerne oven på det eksisterende underlag. Med en tykkelse på kun mellem 15 og 20 mm gør systemet det nemt at etablere gulvvarme i eksisterende bygninger, i tilbygninger eller i nybygninger, hvor det er vigtigt at minimere byggehøjden. Du kan få gulvvarme, hvor det tidligere ikke var muligt.

Om Uponor

Indeklima og vandinstallationer er områder, hvor Uponors produkter giver dig store fordele. Uponor har fokus på, at dine løsninger til brugsvand, gulvvarme og gulvvarmestyring er så bæredygtige som muligt. Uponors store faglige viden og engagement gennem årtier er din garanti for høj kvalitet.

Gulvvarme med enkel montering og lavt energiforbrug

Vælg Uponors systemer til gulvvarme, som er velegnede, uanset om du har brug for varme på badeværelset, i rum med betongulve eller med trægulve. Du kan selvfølgelig få etableret gulvvarme i nybyggeri, men du kan også benytte Uponors løsninger i eksisterende bygninger uden at det eksisterende gulv skal brydes op. Med Uponors Smatrix-system får du både stor komfort og optimeret energiforbruget i dit anlæg – samtidig med, at du kan styre anlægget med en app på din mobiltelefon.

Vandrør, der ikke bliver utætte

Når din VVS Mester bruger Uponors vandrør til din vandinstallation, undgår du de problemer med tæring, rust og korrosion, som er typiske for installationer med rør og komponenter af metal. Uponor tilbyder komplette systemer til din vandinstallation. De omfatter blandt andet plastrør udført i PEX eller MLC samt koblingsdåser og fittings helt ned til de mindste dimensioner.

Uponor internationalt

Uponor er en førende international leverandør af systemer til vvs- og indeklimaløsninger. Uponor leverer løsninger til både boliger og erhvervsbygninger og har kunder i hele Europa og Nordamerika. Koncernen Uponor har omkring 3.700 medarbejdere i 30 lande og har en årlig omsætning på over 7.770 mio. kr.