icon

Fri fragt over 299,-

Duravit

Duravit er en stor international virksomhed, der tilbyder alt til badeværelset: badekar, toiletter, håndvaske badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Vil du sikre dig, at dine nye produkter fra Duravit er professionelt installeret, så kan din lokale VVS Mester med glæde hjælpe dig med installationen af alle produkter.

Duravit Rimless skylleteknik

Duravit Rimless er en kombination af geomatri, skylleteknik og design, der giver dig den maksimale effektivitet. Det er toiletter lavet med åben skyllerand, hvilket betyder, at vandet skyller kraftigt ud i toilettet og dermed holder det rent. Dette betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med hverken miljøet eller økonomien. Duravit Rimless har nemlig et lavt vandforbrug. Med Duravit Rimless får du altså et innovativt og effektivt skyl, der altid holder toilettet rent. 

Find Duravit toiletter

duravit

Duravit - din individuelle stil

Duravit har udviklet en lang række badeværelsesserier, så du altid kan finde én, der passer til lige netop din stil. En af serierne er D-Code, der ifølge Duravit er serien alle har ventet på. Produkterne er tidløst moderne og er nøglen til elegance på dit badeværelse, selvfølgelig til en overkommelig pris. Serien Starck tager udgangspunkt i det traditionelle med sloganet ”noget godt skal ikke optimeres”. Det er produkter i høj kvalitet holdt i et enkelt design. DuraStyle-serien er udviklet med fokus på individualitet og en diskret og harmonisk stemning, mens serien 2nd Floor fokuserer på det åbne og hyggeligt med en kombination af høj kvalitet og komfortable møbler. 

Find Duravit
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om Duravit

Duravit – 200 års erfaring og Tysk Kvalitet

Duravit blev grundlagt i 1817 i den lille sydtyske by Hornberg. I hjertet af det bjerg- og skovrige område har fabrikken i 200 år produceret porcelænsartikler til toilet og badeværelse og har i nyere tid udvidet til også at omfatte badeværelsemøbler og andre artikler til badeværelset. Så uanset hvad du leder efter til dit badeværelse, har Duravit en løsning.
Brandet er først og fremmest kendt for de flotte produkter der igennem en årrække er blevet udtænkt af nogle af de førende og mest prominente designere, så som Philippe Starck, Phoenix Design og Matteo Thun. Philippe Starck har designet de utroligt populære Duravit Starck 1 og Duravit Starck 3 serier som du også finder her i vores webshop.

Duravit har i 200 år nu formået at forene innovation og bæredygtighed i smukke designprodukter i alle prisklasser. Leder du efter Duravit, så har vi et stort udvalg.

Design - Kreativitet og designklassikere

Duravit har gennem årene formået at trække nogle af verdens største designnavne til tegnebrættet ved Duravit. Det har resulteret i utallige smukke serier. Mange af Duravits serier er startet med en designer der har fået fuldstændig frie hænder, og derefter er produkterne skabt i hånden for at sikre at design og funktionalitet går hånd i hånd. De mange designprojekter der sidenhen er blevet til fantastiske produktserier, har i årenes løb kastet et væld af internationale designpriser af sig. De mange designvindende serier er en garanti for, at der også findes et smukt Duravit designprodukt, der passer perfekt ind i dit hjem.

Bæredygtighed – Duravit passer på miljøet

Duravit er grundlagt i det naturskønne Sydtyskland og har, omgivet af naturen, i gennem flere årtier været utrolig bevidst omkring virksomhedens aftryk på miljøet og forsøgt at reducere dette. Det betyder blandt andet at Duravit anvender bæredygtige materialer og igennem eksempelvis vandbesparende toiletter og vandfrie urinaler sørger for at dit vandforbrug bliver sænket, til fordel for både miljøet og din pengepung.

Firmaet var i 2015 et af de første firmaer til at udarbejde en bæredygtighedsrapport der stemte overens med de guidelines der blev udstukket af Global Reporting Initiative for en bæredygtig fremtid.
Så ønsker du et produkt der ikke blot er funktionelt og smukt, men også er mindre belastende for miljøet, så er Duravit DK et godt valg. 

Innovation – Teknologi for en renere og smartere fremtid

At være førende inden for en branche kræver smarte løsninger; at være førende inden for en branche i over 200 år kræver banebrydende innovation og konstant udvikling. Det er her Duravit udmærker og adskiller sig. Med eksempelvis DuraSolid® har Duravit været med til, at sætte standarden for holdbarhed inden for branchen. Det specialudviklede materiale er et højkvalitetsmateriale der sikrer udholdenhed og lang levetid. Duravits navn stammer fra det engelske ord for holdbarhed – Durability – så det er ikke uden grund, at Duravit leverer produkter i stærke materialer der sikrer dine produkters levetid.

For at opnå den højeste grad af hygiejne har Duravit udviklet de to keramiske glasurer HygieneGlaze 2.0 og WonderGliss der ikke blot sikrer en nem og mere effektiv rengøring men også hæmmer væksten af bakterier. Efter 24 timer er 99.99% af bakterierne på dit toiletsæde dræbt takket være disse keramiske glasurer.

Mange af Duravits toiletter er sikret med Durafix som er et fastgørelsessystem der gør toiletterne nemme at montere let og hurtigt. Toiletterne er ofte udstyret med SoftClose der giver en behagelig støjsvag og rolig lukning af toiletsæde- og låg. Den seneste teknologi i Duravits serier er Duravit Rimless®, her sikrer en åben skyllerand en meget højere hygiejne og et kraftigt og effektivt skyl.

Alle disse teknologier finder du i vores store udvalg her på vvsmester.dk.

Duravit serier 

Duravit har udviklet en række serier, så du kan finde produkter, der passer til dig og dit badeværelse, uanset hvilket Duravit produkt du er til. Nogle af serierne er følgende:

Duravit Durastyle  har fokus på individualitet. Serien tilbyder dermed produkter, der kan være med til at afspejle din personlighed samtidig med at de giver plads til de øvrige produkter på badeværelset.

Duravit Starck  tager udgangspunkt i det traditionelle badeværelse, fordi det bedste ikke kan optimeres. Så vil du have god, gammeldags kvalitet, så skal du gå efter Duravit Starck. 

Duravit Vero  er en serie, der har haft fokus på at undgå hjørner og kanter og er dermed en serie med moderne klassikere.

Duravit D-Code  tilbyder et elegant design. Der er fokus på at badeværelseslivet bliver mere behageligt samtidig med at prisen er overkommelig.

Køb Duravit ved VVS Mester

Ved VVS Mester har vi et udvalg af alt fra badekar til toiletter fra Duravit Danmark. Vi forhandler mange af Duravits verdenskendte badeværelsesserier udarbejdet i hånden og designet af nogle af verdens førende designere. Duravit er lig kvalitet og er en smuk tilføjelse til badeværelset og på trods af dette vil du her ved VVS Mester altid finde et stort udvalg af Duravit produkter til en god pris.

Uanset hvilket Duravit produkt du er faldet for, så kan vi hjælpe dig med at installere det. Det eneste du skal gøre er, at tage din lokale VVS Mester med i kurven når du bestiller, så er du sikker på en sikker og hurtig installation. Ønsker du ikke installation kan du få dine mindre Duravit produkt leveret i en Swipbox til 39,- eller til hjemme for 75,- eller få de store ordre leveret til kantstenen for blot 169,-.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.