icon

Fri fragt til og med søndag

Bosch logo              

Opnå ressourcebesparende opvarmningsprodukter og varmtvandsløsninger med Bosch.

Med Bosch’ løsninger inden for gaskedler og varmepumper kan du let spare på energiforbruget.

Produkter fra Bosch

Spar op til 20% på varmeregningen
med et Bosch Condens 5000 WT gasfyr

Bosch - Opvarmning og varmtvandsløsninger

Bosch Termoteknik er en førende producent i Europa inden for ressourcebevarende opvarmningsprodukter og varmtvandsløsninger. Bosch tilbyder gaskedler og varmepumper, som alle har det til fælles, at de er energibesparende.

Bosch gaskedler

Et kondenserende gasfyr fra Bosch har den fordel, at det giver besparelser på din varmeregning, har en lang holdbarhed, en høj virkningsgrad og er meget brugervenligt. Fordelen ved en gaskedel er desuden, at den i standby el-forbruget anvender under 2 watt, og at den er yderst nem at vedligeholde. Husk også at der er mulighed for at få tilskud, når du køber en gaskedel.

Bosch varmepumper

Med en varmepumpe fra Bosch får du en energirigtig og effektiv løsning, og du opnår en god og behagelig varme hele året rundt – uanset sommer eller vinter. Ikke mindst kan du med flere af varmepumperne fra Bosch spare på din varmeregning. Vælg mellem jordvarmepumper, luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper.

Bosch som virksomhed

Bosch Termotechnik GmbH er en førende international producent, der har fokus på indendørs komfort med bæredygtighed og miljøvenlige varme- og varmtvandsløsninger. Med Bosch’ ISO 9001 certificering har du desuden altid en garanti for, at Bosch hele tiden har fokus på at forbygge fejl og forbedre rutiner.