icon

Fri fragt over 299,-

Axor

AXOR er et luksuriøst mærke, der producerer vandhaner, brusere og tilbehør til både køkken og badeværelser. Alle produkterne skabes på det højeste plan – både hvad angår det tekniske niveau og det æstetiske niveau. Ønsker du hjælp til installationen af dit nye AXOR produkt, så skal du bare tage din lokale VVS Mester med i kurven.

Om AXOR

AXOR – Form Følger Funktion

Når du skal skifte ud på dit badeværelse, skal det gøres ordentligt. Badeværelset kan være dyrt at renovere, så derfor bør du være sikker på, at de produkter du får installeret på dit badeværelse, har en lang levetid og et tidsløst design, du vil kunne være tilfreds med i mange år fremover. AXOR er et luksuriøst brand, der designer og producerer futuristiske og elegante produkter til badeværelse såvel som køkken. Med udgangspunkt i filosofien ’Form Følger Funktion’ udformer AXOR nogle af markedets smukkeste og mest strømlinede produkter.

AXOR er et brand under den tyske sanitetsgigant hansgrohe. I over 20 år har hansgrohe AXOR designet og produceret unikke og æstetisk behagelige produkter, der kan give dit badeværelse eller køkken, præcis det udtryk du drømmer om. Med hansgrohes 116 års ekspertise i ryggen er du sikker på produkter af højeste kvalitet.

Fra den revolutionerende og iøjnefaldende teknologi helt ned til de små detaljer formår AXOR at skille sig ud fra mængden. Hvis du er på udkig efter luksuriøse og elegante produkter, der overrasker i mange år fremover, så er AXOR det rigtige brand.

Prisvindende serier

Med relativt få år på markedet har AXOR allerede flere kendte produkter der, den dag i dag, bliver betragtet som klassikere. Med anerkendte og prisvindende designere som Philippe Starck, Antonio Citterio og Jean-Marie Massaud som de kreative hoveder bag produkterne har AXOR skabt opsigt og beundring på markedet.
AXOR-serierne er navngivet efter deres designere. Det gør det nemt for dig at finde ud af, præcis hvilken designer der tiltaler dig, og hvilke produkter der passer til dit badeværelse. Dermed kan du let kombinere de produkter, der designmæssigt matcher, hvilket giver et helstøbt og harmonisk udtryk.

I den populære AXOR Starck-serie finder du produkter på tværs af armaturer til brus, køkken eller håndvask der med rene linjer og et minimalistisk design passer til de fleste hjem. Starck-serien er, ud over det tiltalende design, populært grundet de fantastiske teknologier der er gemt i armaturerne. Med miljøvenlige funktioner der sikrer produkterne en lang levetid, lever AXOR Starck serien op til AXORS’ filosofi om, at form skal følge funktion.

AXOR produkter

Uanset om du er på udkig efter et brusearmatur til indbygning, et håndvaskarmatur eller noget helt tredje, så kan du med et hansgrohe AXOR-produkt være sikker på, at du får et produkt, hvor du ikke skal gå på kompromis. Hverken med kvalitet eller design.

Skal der være mere luksus i din hverdag, med produkter med lang levetid og et indbydende design så er hansgrohe AXOR det helt rigtige brand til dit hjem.

Køb AXOR ved VVS Mester

Når du har fundet præcis det AXOR produkt, du har forelsket dig i, så er du med VVS Mester sikker på en god pris og en hurtig levering. Som noget ganske unikt har du ved VVS Mester mulighed for at få dine produkter installeret. VVS Mester er en sammenslutning af 60 autoriserede VVS installatører landet over. Derfor kan du få dine produkter installeret til en fast installationspris. Det er let at tilvælge installationen, når du bestiller dine produkter, og dermed er VVS Mester din garanti for tryghed og sikkerhed, når du skal have produkter til køkken eller bad