icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Vandhaner

Er du på udkig efter en vandhane til badeværelset eller en vandhane til køkkenet, så kan du med fordel tage et kig her på vvsmester.dk. Vi har et stort udvalg af vandhaner til både badeværelset og køkkenet, og du kan derfor nemt finde en vandhane lige efter din smag, da vi har mange forskellige stilarter at vælge imellem.

Du finder de to kategorier med henholdsvis vandhaner til badeværelset og vandhaner til køkkenet nedenfor.

Vandhaner til badeværelset

Vandhaner til køkkenet

Vandhaner

Kigger du efter en vandhane her på siden finder du et stort udvalg. Vi har vandhaner i mange forskellige designs og materialer, og du kan derfor altid finde en vandhane, der passer til lige netop din smag – du skal blot tage stilling til, hvilken slags du ønsker. Ønsker du eksempelvis en vandhane i krom eller en vandhane i rustfrit stål? Ønsker du en klassisk vandhane eller en moderne vandhane? Ønsker du en et-grebs vandhane, en to-grebs vandhane eller en berøringsfri vandhane? Ønsker du en vandhane på tilbud eller en luksus vandhane, der godt må koste lidt ekstra?

Her på siden har vi alle slags vandhaner. Vi har vandhaner på budget og luksusvandhaner. Vi har de helt klassiske vandhaner og de vandhaner, der lige har de ekstra smarte funktioner. Vi har vandhaner med mange forskellige greb, og vi har vandhaner med flotte detaljer. Og så har vi naturligvis også de moderne vandhaner i specialfarver, såsom en vandhane i nikkel, en vandhane i kobber, en vandhane i messing, osv.

Vandhane badeværelse

En badeværelsesvandhane kan være med til at sætte prikken over i’et i indretningen af badeværelset, så hvis du trænger til fornyelse er det et oplagt sted at starte. Hos VVS Mester har vi et stort udvalg af vandhaner til badeværelset, og kategorien med vandhaner til badeværelset er således inddelt i en række underkategorier af vandhaner, hvor du blandt andet finder 1-grebs vandhaner til badeværelset, 2-grebs vandhaner til badeværelset og elektroniske og berøringsfri vandhaner til badeværelset. Derudover har vi også et udvalg af servantehaner og bidevandhaner, ligesom du også finder tilbehør til vandhaner og væghængte vandhaner til din håndvask på badeværelset. Du finder naturligvis kun vandhaner til badeværelset fra anerkendte brands, der sætter en ære i vandhaner i god kvalitet og flot design. Således finder du eksempelvis en GROHE vandhane, en Oras vandhane, en hansgrohe vandhane, en Vola vandhane samt mange flere vanhaner fra andre brands. Så er du på udkig efter en flot vandhane, så tag et kig her.

Vandhane køkken

Er din gamle køkkenvandhane stået af eller ønsker du blot fornyelse i køkkenet og dermed en ny vandhane, så har vi et stort udvalg af vandhaner til køkkenet. Du finder både en køkkenvandhane med 1-greb, en køkkenvandhane med 2-greb og naturligvis de moderne berøringsfri køkkenvandhaner. Derudover finder du også praktisk vandhanetilbehør, væghængte køkkenvandhaner, vandhaner til storkøkken, osv.

Er du på udkig efter det sidste nye inden for køkkenvandhaner, bør du tage et kig på GROHE Red køkkenvandhanen og GROHE Blue køkkenvandhanen. GROHE Red er en vandhane med kogende vand. Du kan altså få kogende vand på få sekunder direkte fra hanen. GROHE Blue er modsat en vandhane med drikkeklart vand med eller uden brus. Ved at købe en sådan vandhane til køkkenet slipper du altså for at skulle vente på at vandet bliver koldt, og i sommervarmen hjælper det dig automatisk med at drikke mere vand.

Vi har altså køkkenvandhaner til alle slags køkkener, og uanset hvilken stil du er på udkig efter.

Køb vandhaner med installation

Når du køber vandhaner hos vvsmester.dk har du mulighed for nemt at få installation af vandhanen hvad enten det er en vandhane til køkkenet eller en vandhane til badeværelset. Vi har lavet fast pris på installation, hvilket betyder at uanset hvor i landet, du bor, så får du installation af vandhane til samme pris. Alt du skal gøre er at vælge standard installation, når du klikker din nye vandhane i indkøbskurven. Du skal derefter indtaste adresseoplysninger og vil herefter få mulighed for at se de VVS installatører, der bor nærmest dig, og som dermed kan installere din vandhane. Din lokale VVS installatør vil efter køb levere og montere din vandhane fragtfrit. Nemt og bekvemt.