icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Virum

Har du en VVS opgave, der skal klares i Virum, og har du brug for en VVS installatør i Virum, så har vi fire forskellige VVS installatører, du kan vælge imellem. 

Du finder de fire VVS installatører fra Virum og omegn nedenfor.

Montering med garanti

HG Service A/S

Akut VVS installatør i Virum

Står du med en akut VVS opgave i Virum og skal bruge en VVS installatør, så kontakt en af ovenstående VVS installatører, der kører i Virum og omegn. Uanset om det er et vadnrør, der ikke har kunnet klare kulden og derfor er sprunget, eller manglende vand i dine haner, så vil VVS installatøren forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt.

VVS installatør i Virum - klarer alle VVS opgaver

El, vand og varme fylder en stor del af budgetterne i dag, og det kan derfor hurtigt betale sig at kigge sig om efter en anden løsning for på denne måde at energioptimere. Her kan du altid spørge din lokale VVS instalaltør i Virum om råd. Måske det anbefales, at du skifter dit gamle oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe? Det kan også være, at din gamle cirkulationspumpe kan udskiftes med en nyere model for på den måde at energioptimere og spare penge. Uanset om det er installation af varmepumpe, installation af solvarme eller en anden form for installation af energikilder, så kan din VVS installatør i Virum klare opgaven.

Det samme gælder, hvis du skal have lavet installationer på dit badeværelse. Enten i forbindelse med renovering af badeværelset eller blot fordi dit gamle toilet trænger til at blive udskiftet med et nyinstalleret toilet. Flere af installationerne på badeværelset skal laves af en autoriseret VVS installatør, og du kan til enhver tid kontakt din VVS installatør i Virum og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelset, ligesom VSV installatøren selvfølgelig også kan klare enkelte installationer af brusesystemer, termostater og andet.

VVS i Virum blandt 60 autoriserede VVS installatører

vvsmester.dk er ikke kun en webshop men også en kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. Ovenstående fire VVS installatører fra Virum er naturligvis også en del af kæden. Ved at vælge en autoriseret VVS installatør til at foretage dine installationer, hvad end det er installation af håndvaskarmatur, toilet eller andet, sikrer du, at VVS arbejdet bliver udført ordentligt. Og med 60 VVS installatører i kæden fordelt over hele landet, er det nemt for dig at finde en installatør i dit nærområde. Så er det din bolig i Virum, der skal have nye installationer, så kan du kontakte én af følgende fire VVS installatører i Virum og omegn: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatørenComo Varmeteknik og HG Service.

Fast pris på installation gør det nemt

vvsmester.dk og de muligheder vi tilbyder er for dig, der gerne vil handle VVS på en nem måde. Det er det, fordi du kan få en alt-i-en løsning, hvor du ikke kun kan købe VVS produktet, men også tilvælge en VVS installatør og få VVS installation til en fast pris. Så køber du en ny håndvask og skal have installation af håndvasken eller et nyt toilet, armatur eller andet, så skal du blot vælge standard installation, når du klikker dit nye produtk i indkøbskruven. Herefter indtaster du adresse og får så vist de VVS installatører, der bor i nærheden af dig. Så skal du have installation af et VVS produkt i Virum, vil du få vist følgende fire VVS installatører: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatørenComo Varmeteknik og HG Service.

Kvalitetssikret VVS i Virum

Når du vælger en af de fire ovenstående VVS installatører eller en af de mange andre VVS installatører i vores kæde kan du være sikker på at få VVS arbejde udført i ordentligt kvalitet og med en god service. Mange af vores VVS installatører er desuden medlem af TEKNIQ, der er en garantiordning, der sikrer dig som kunde og det VVS arbejde, der udføres. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at vælge en VVS installatør i Virum, som er en del af vores kæde.


Find din lokale VVS installatør