icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Sorø

Skal du bruge en VVS installatør i Sorø, så har vi to VVS installatører, du kan kontakte.

Du finder de to VVS installatører, der kører til Sorø og omegn nedenfor.

Akut VVS installatør Sorø

Har du et stoppet afløb i Sorø? Eller kan din varmekilde, radiator eller andet pludselig ikke varme mere i din bolig i Sorø? Så kan du have brug for en akut VVS installatør i Sorø.Uanset tidspunkt for dit akutte VVS problem, så tag fat i din lokale VVS installatør i Sorø, Frede Nielsen A/S eller Gyrstinge VVS, der vil sørge for at hjælpe dig bedst muligt.

VVS installatør i Sorø - uanset hvilken VVS opgave du skal have lavet

Mangler du en specialist i grøn og vedvarende energi, så kan du med fordel kontakte din lokale VVS installatør i Sorø, der kan rådgive dig om alt inden for energioptimering og grøn energi. Så overvejer du eksempelvis at få installeret solceller på dit hus i Sorø, så er din lokale VVS installatør i Sorø den rigtige at kontakte. Du kan også med fordel få installeret en varmepumpe, hvis du ikke allerede har én. Har du eksempelvis et oliefyr eller gasfyr, kan der være mange penge at spare ved at få det skiftet ud med en varmepumpe

Har du en varmekilde, der fungerer som den skal energimæssigt, eksempelvis i form af en varmepumpe, så er det altid en god ide at få et årligt servicetjek. På denne måde er du sikker på, at varmepumpen eller den varmekilde, du nu har, opvarmer dit hjem i Sorø korrekt - og at du dermed ikke bruger unødvendige penge på varme. Din lokale VVS installatør i Sorø hjælper naturligvis gerne med et servicetjek af dit varmeanlæg. Har du brug for ejendomsservice i din bolig, kan din installatør af VVS i Sorø også klare dette.

Skal du have lavet en VVS opgave i Sorø, kan ovenstående to installatører selvfølgelig hjælpe, uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Og de kan selvfølgelig også hjælpe med andet end varmepumper, servicetjek og ejendomsservice. Skal du eksempelvis have renoveret badeværelset i Sorø, er det også en opgave, din lokale VVS installatør i Sorø kan klare for dig. Og du kan altid kontakte dem for et uforpligtende tilbud.

VVS i Sorø blandt 60 autoriserede VVS installatører

Vælger du én af vores VVS installatører i Sorø, så vælger du én blandt omkring 60 autoriserede VVS installatører, der alle er en del af VVS Mester-kæden. Alle VVS Mesters tilknyttede VVS installatører er autoriserede og lægger stor vægt på altid at udføre arbejde i høj kvalitet, så du som kunde altid kan føle sig tryg, uanset om du vælger en VVS installatør i Sorø eller et andet sted i landet. Med en lang række VVS installatører kan du selvfølgelig finde en VVS installatør lige meget, hvilken by du bor i. Alt du skal gøre er at indtaste dit postnummer. Bor du i Sorø og har du brug for en VVS installatør, kan du selvfølgelig bare vælgeén af de to, vi har her på siden: Frede Nielsen A/S eller Gyrstinge VVS

Installationspakke til en fast pris

Hos VVS Mester sætter vi fokus på at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Det betyder, atd et er nemt for dig at handle på vvsmester.dk. Du kan således nemt finde din VVS installatør i Sorø eller et andet sted, og har du brug for VVS produkter, så har vi lavet en pakkeløsning til dig, så du ikke skal bekymre dig om installationen. Det betyder, at du både får et produkt og en VVS installatør, når du køber en installationspakke. Dette gælder ved alt fra toiletter til varmepumper. Så uanse hvad du skal have af nyt VVS til hjemmet i Sorø, så får du en nem løsning hos VVS Mester. Når du køber en installationspakke vil du altid få mulighed for at indtaste dit postnummer, så du er sikker på at få en VVS installatør i dit nærområde. Som bosiddende i Sorø, vil du således få tilbudt Frede Nielsen A/S og Gyrstinge VVS.

Kvalitetssikret VVS i Sorø

Når du vælger VVS installatør, er det altid en god ide at gå efter en VVS installatør, der er kvalitetssikret. Din VVS installatør er kvalitetssikret, hvis installatøren er medlem af TEKNIQ eller Dansk Håndværk Garantiordning. Og det er din lokale VVS installatør i Sorø selvfølgelig. Det betyder, at du som kunde altid er sikret, hvis der skulle opstå problemer med din instalation. Det er altså aldrig dig, der kommer til at betale, hvis problemet ikke er din skyld. Du kan således trygt vælge én af vores VVS installatører, hvis du skal have lavet en VVS i Sorø.


Find din lokale VVS installatør