icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Slagelse

Søger du en VVS installatør i Slagelse? Hos os finder du to VVS installatører, der gerne vil hjæpe dig med dine VVS projekter i Slagelse. 

Du finder de to VVS installatører, der gerne laver VSV i Slagelse, nedenfor:

Akut VVS installatør i Slagelse 

Er dit toilet gået i stykker? Har du en vandskade? Eller virker din håndvaskarmatur ikke? Står du med et akut VVS problem i Slagelse, så tag fat i din lokale VVS installatør i Slagelse. Uanset hvilken installatør, du vælger, så vil mesteren gøre alt for at hjælpe dig hurtigst muligt, så du kan få løst dit VVS problem.

VVS installatør i Slagelse - hjælper med alle VVS opgaver 

Drømmer du om at gå over til vedvarende energi? Måske du har overvejet en installation af solceller for på denne måde at udnytte solvarme til at strøm. I så fald kan du altid tage kontakt til en af vores VVS installatører i Slagelse, der er specialiserede i netop solceller og solenergi, og som gerne rådgiver dig om vedvarende energi. Det kan også være, at du i dag er indehaver af et gasfyr eller et oliefyr. Her kan der være rigtig mange penge at spare ved eksempelvis at skifte til et varmeanlæg. Præcis hvilket varmeanlæg du skal vælge, skal du bare spørge din VVS installatør i Slagelse om.

Er du i stedet på udkig efter en VVS installatør til at lave blikkenslagerarbejde eller smedearbejde i Slagelse, så er Frede Nielsen A/S og Gyrstinge VVS også et godt bud, ligesom du også altid kan kontakte én af disse, hvis du skal have ejendomsservice eller lignende. Er det blot et toilet, der skal udskiftes, en vandhane der skal monteres eller gulvvarme, der skal lægges, kan du naturligvis også kontakte én af vores VVS installatører i Slagelse. 

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde kan ovenstående VVS installatører hjælpe dig med din VVS opgave i Slagelse. Har du en større opgave, så tøv ikke med at kontakte din lokale VVS installatør i Slagelse og få et uforpligtene tilbud på installation. 

VVS i Slagelse blandt 60 autoriserede VVS installatører

Den VVS installatør til VVS i Slagelse, du vælger her på shoppen, er én blandt omkring 60 autoriserede VVS installatører, vi har tilknyttet webshoppen. VVS installatøren fra Slagelse er således en del af en kæde af autoriserede installatører. Det betyder, at du altid nemt kan finde en VSV installatør nær dig, når du har brug for hjælp til VVS opgaver. Så søger du en VVS installatør i Slagelse får du således to forskellige VVS installatører, du kan vælge imellem, nemlig: VVS-installatør og autoriseret Gas- & vandmester Frede Nielsen A/S og Gyrstinge VVS

Fast installationspris på weshoppen

Når du køber VVS produkter på vvsmester.dk og vælger én af vores omkring 60 autoriserede VVS installatører, har vi sørget for, at du kan få VVS produktet installeret til en fast pris. Alt du skal gøre er at tilføje dit VVS produkt til indkøbskurven og derefter tilvælge standard installation. Herefter får du mulighed for at vælge, hvillen VVS installatør, du vil have til at installere for dig. Så har du bolig i Slagelse, kommer der ovenstående to VVS installatører op, VVS-installatør og autoriseret Gas- & vandmester Frede Nielsen A/S og Gyrstinge VVS, som du kan vælge imellem. Så søger du montering af toilet, installation af brusearmatur eller installation af et andet VVS produkt, så får du fast installationspris her hos vvsmester.dk

Kvalitetssikret VVS i Slagelse

Hos vvsmester.dk går vi op i, at kvaliteten altid er i top. Det betyder, at vores VVS installatører naturligvis også er udvalgt efter et kriterium om at levere service og håndværk, der altid er kvalitetsmæssigt i top. Rigtig mange af vores VVS installatører er medlem af enten TEKNIQ eller Dansk Håndværk Garantiordning, der er brancheforeninger, der sikrer dig som kunde på det arbejde, der bliver udført. Skulle der opstå problemer, er er du således under garanti, og du kan derfor føle dig helt tryg som kunde, når du vælger en af vores VVS installatører til at udføre din VVS opgave i Slagelse.


Find din lokale VVS installatør