icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Skive

Har du brug for en VVS installatør i Skive, så står Viborg Rørteknik A/S klar til at hjælpe dig. 

Du finder et direkte link til din VVS installatør Viborg Rørteknik A/S herunder.

Akut VVS installatør i Skive

Har du brug for en akut VVS instalaltør i Skive og omegn? Måske fordi dine vandrør er bukket under for vinterens kulde, og der dermed er gået hul på dem? Det kan også være, hvis dit toilet er gået i stykker eller lignende. Uanset hvad dit akutte VVS problem er, så kontakt Viborg Rørteknik A/S, der kan hjælpe dig, der bor i Skive. De har en akuttelefon, du altid kan ringe på, hvis du oplever et akut problem, der ikke kan vente til de almindelige åbningstider. Og de vil naturligvis gøre havd de kan for at hjælpe dig hurtigst muligt.

VVS installatør i Skive - udfører alle slags opgaver

Uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde, så kan Viborg Rørteknik A/S klare dine VVS installationer i Skive. Som VVS installatør udfører de eksempelvis energioptimerende opgaver, hvilket betyder, at du kan blive rådgivet om blandt andet installation af varmesystemer, og hvad nye installationer vil gøre for din bolig. Derudover kan de lave alt inden for varmesystemer, så uanset om det er solceller du vil have installeret på taget, din fjernevarme der skal udskiftes, instalaltion af varmepumper eller noget helt andet, så kan de hjælpe med installation og rådgivning i Skive. Er det gasfyret, der skal have en overhaling, kan det også klares. Faktisk er din VVS installatør i Skive, som du finder ovenfor, indehaver af titlen Gasmester, hvilket er en blåstempling til netop at udføre installation af gasfyr. 

Er det badeværelset, der står over for en renovering, kan du naturligvis også finde en VVS installatør i Skive, der kan klare det. Viborg Rørteknik A/S hjælper gerne med reoveringen af badeværelset i form af installation af toilet, installation af brusesæt og alel de andre installationer, der er behov for, når du renoverer badeværelse. Ønsker du yderligere professionel assistance til dit badeværelse, kan du også kontakte BadArkitekten, der kan hjælpe dig med at placere elementerne korrekt, lave en plantegning, komme med idéer og meget mere. 

Så har du en VVS opgave i Skive, du skal have klaret, så tag fat i ovenstående VVS installatør, der kan hjælpe med alle VVS installationer lige fra tag- og blikarbejde til installation af solvarmeanlæg og varmepumper.

VVS i Skive blandt 60 autoriserede VVS installatører

Viborg Rørteknik A/S, der som VVS installatør laver VVS opgaver i Skive, er en del af vores kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. De 60 VVS installatører er fordelt over hele landet, så uanset hvor du bor, er det muligt at finde en VVS installatør, der kan hjælpe dig med din VVS opgave. Vores VVS installatører udfører ikke kun VVS opgaven, men gør også en dyd ud af at udføre den i høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge én af vores VVS installatører. Bor du i Skive og skal bruge en VVS installatør, så kontakt Viborg Rørteknik A/S

Installation af VVS produkter til en fast pris

Er du på udkig efter et nyt toilet? Et nyt berøringsfrit armatur til håndvasken? Et nyt komplet brusesystem? Uanset hvilket VVS produkt du leder efter, så finder du det hos vvsmester.dk. Og vi har gjort det nemt for dig. Det betyder, at du nemt kan få installeret dit nye VVS produkt, hvad enten det er et toilet, et køkkenarmatur, en håndvask eller noget helt fjerde - og så endda til en fast installationspris. Det eneste du skal gøre er at vælge standard installation, så du klikker dit nye VVS produkt i indkøbskurven. Herefter skal du naturligvis indtaste dit navn og adresse, og du vil så få vist, hvilke VVS installatører er er nærmest dig. Så skal du have installeret et toilet i Skive eller have instalaltion af håndvaskarmatur eller andet, så vil Viborg Rørteknik A/S komme frem som en mulighed- Uanset hvilken VVS installatør du vælger, vil instalaltionsprisen altid være den samme, for den er fast. 

Kvalitetssikret VVS i Skive

Mange af vores VVS installatører er medlem af brancheforeninger som eksempelvis TEKNIQ, hvilket sikrer dig som kunde sikkerhed og tryghed for det arbejde, der bliver udført. Du kan også regne med fuldstændig tryghed, når du vælger Viborg Rørteknik A/S som VVS installatører af din VVS opgave i Skive. Viborg Rørteknik A/S anvender kun godkendte materialer og sørger for, at deres installatører altid opfylder de krav til udannelse, der måtte være. VVS arbejdet bliver naturligvis også udført efter de gældende regler på området, så der ikke opstår problemer.


Find din lokale VVS installatør