icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Søborg

Er du bosiddende i Søborg og har brug for en VVS installatør? Vi har fire forskellige VVS installatører, du kan vælge imellem. 

Du finder de fire VVS installatører fra Søborg og omegn nedenfor.

Akut VVS installatør i Søborg

Skal du have klaret en akut VVS opgave i Søbor og har du derfor akut brug for en VVS installatør? Så kontakt en af ovenstående VVS installatører fa Søborg og omegn. De kan hjælpe dig hurtigt, uanset om du står med et sprunget vandrør, et toilet der ikke vil stoppe med at løbe eller en anden akut VVS opgave.

VVS installatør i Søborg - kan hjælpe med alle installationer

Lav en aftale med en VVS installatør i Søborg om et fast servicetjek af dine varmeinstallationer, såsom gasfyr, varmepumpe, cirkulationspumpe, osv. På den måde er du sikker på, at dine installationer i Søborg altid kører som de skal, og du kan ende med at få store besparelser på din vand- og varmerening. Det kan du, fordi din VVS installtør kan komme med forslag til forbedringer og udskiftninger. Eksempelvis kan det næsten altid betale sig at udskifte sit gasfyr med en varmepumpe i stedet, da denne er langt billigere i drift. Men få et servicetjek og spørg din lokale VVS installatør i Søborg om, hvordan du kan energioptimere. 

Trænger dit badeværelse til en overhaling i form af udskiftning af badeværelsesmøbel, ny håndvask, ny installation af toilet, osv. Kort sagt: trænger dit badeværese til en renovering? Tag kontakt til din lokale VVS installatør i Søborg, der gerne hjælper med de installationer, du har brug for. Badeværelsesprojekter er ofte store og længerevarende og det kan derfor være en rigtig god ide at tage en VVS installatør med på råd. Det kan også være en god ide at tage en arkitekt med indover. Her på shoppen har vi BadArkitekten tilknyttet, som du kan kontakte og få vejlednign om skitser, indretning, produkter og meget mere. 

Din VVS installatør i Søborg kan naturligvis også klare helt almindelige installationer, såsom installation af armatur, installation af håndvask, osv. 

VVS i Søborg blandt 60 autoriserede VVS installatører

Skal du have lavet en VVS opgave er det en god ide altid at vælge en autoriseret VVS installatør. Dette er de fire ovenstående VVS installatører i Søborg, som også er en del af vores kæde på vvsmester.dk. Kæden består af omkring 60 autoriserede VVS installatører, der alle er tilknyttet webshoppen. Det betyder, at du nemt kan finde en VVS installatør i dit nærområde, uanset hvor i landet du bor. Så har du bopæl i Søborg kan du vælge mellem følgende fire VVS installatører: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatørenComo Varmeteknik og HG Service. Alle VVS installatørerne lever naturligvis op til et krav om god service og VVS arbejde udført i ordentlig kvalitet. Så du kan trygt vælge en af vores VVS installatører.

Installation til en fast pris

Vælger du en af vores VVS installatører til at installere dit produkt og køber du VVS produktet her på shoppen, kan du få installationen til en fast pris, uanset om du vælger en VVS installatør i Søborg eller et andet sted i landet. Det betyder, at når du køber eksempelvis et håndvaskarmatur her på shoppen og ønsker installation af håndvaskarmaturet, så skal du blot tilvælge standard installation, og så får du installationen til en fast pris. Vælger du standard installation vil du ved indtastningen af din adresse få vist de VVS installatører, der bor nærmet dig. Bor du i Søborg, vil du få vist disse fire VVS installatører: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatørenComo Varmeteknik og HG Service.

Kvalitetssikret VVS i Søborg

Vil du have kvalitetssikret VVS i Søborg, så vælg en af ovenstående fire VVS installatør fra VVS Mester-kæden. En stor del af vores tilknyttede VVS installatører er medlem af garantiordninger som eksempelvis TEKNIQ. Disse brancheforeninger er din garanti for, at VVS arbejdet altid bliver udført ordentligt og i høj kvalitet. Hvis der imod al forventing opstår problemer, så er det dækket af en garanti. Det betyder, at du kan føle dig helt tryg ved at vælge en af vores VVS installatører til at ordne dine VVS installationer i Søborg.


Find din lokale VVS installatør