icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Rødovre

Mangler du en VVS installatør i Rødovre? Her på siden har vi hele fem VVS installatører tilknyttet, der kan hjælpe dig. 

Du finder de fem VVs installatører, der gerne kører til Rødovre, herunder:

Montering med garanti

HG Service A/S

Montering med garanti

Mainz VVS

Akut VVS installatør i Rødovre

Har du problemer med dit gasfyr? Eller er et af dine vandrør sprunget? Eller måske er det dit toilet, du har problemer med. Uanset hvilket af førnævnte VVS problemer, du står med, kan det være nødvendigt med en akut VVS installatør. Er det i Rødovre, du oplever et akut VVS problem, så kontakt én af ovenstående VVS installatører, der kører i Rødovre og omegn. De vil gøre, hvad de kan for at løse dit problem hurtigst muligt

VVS installatør i Rødovre - klarer alle opgaver

Du kan spare mange penge ved at udskifte din nuværende energikilde. og det vil din lokale VVS installatør gerne hjælpe med. Så overvejer du at udskifte dit gamle pillefyr eller oliefyr? Skal du have installation af cirkulationspumpe eller installation af varmepumper? Eller er det din gaskedel, der skal udskiftes? Så tag fat i din VVS installatør i Rødovre, der kan vejlede og installere din energikilde for dig, uanset om det er solceller, varmepumper, cirkulationspumper eller noget helt andet. 

Har du brug for et servicetjek af din gasinstallation, solvarme, varmepumpe eller andet? Det kan din VVS installatør i Rødovre også klare for dig, ligesom de også udøver ejendomsservice.Er det derimod blikkenslagerarbejde, der skal laves, tagarbejde der skal ordnes eller blot en simpel installation af et brusearmatur, en håndvask eller et andet VVS produkt, så tag fat i én af ovenstående fem VVS installatører, der gerne kører til Rødovre for at hjælpe dig med dit projekt.

Står du over for en renovering af dit badeværelse i Rødovre og mangler du en VVS installatør? Vælg én af ovenstående fem VVS installatører og få opgaven ordentligt fuldført. Du kan med fordel også overveje at lade din VVS installatør være entreprenør på projekt nyt badeværelse og dermed selv spare masser af tid, da de sørger for kontakten til de andre håndværkere du skal bruge i Rødovre. Derudover har du her på vvsmester.dk også mulighed for at få en BadArkitekt til at hjælpe dig med inspiration, plantegninger og idéer til dit nye badeværelse.

VVS i Rødovre blandt 60 autoriserede VVS installatører

Vælger du én af ovenstående fem VVS installatører i Rødovre og omegn, får du en VVS installatør, der er en del af vores kæde på omrking 60 autoriserede VVS installatører. Alle VVS installatører er medlem på baggrund af deres høje kvalitetsmæssige niveau og gode service, og med omkring 60 VVS installatører er det altid muligt for dig at finde en VVS installatør i dit nærområde. Søger du eksempelvis en VVS installatør i Rødovre har vi hele fem forskellige VVS installatører, du kan vælge imellem. De fem VVS installatører er: Agas gas- & VVS Service, Cityinstallatøren, Como Varmeteknik, HG Service A/S og Mainz VVS.

Fast installationspris på VVS

Køber du VVS her på shoppen tilbyder vi ikke kun, at du kan vælge blandt vores 60 autoriserede, vi tilbyder også, at du kan få installation af dit nye VVS produkt til en fast pris. Så skal du have installation af  håndvask, installation af toilet, installation af armatur eller et af de andre VVS produkter, du køber, så skal du blot tilføje standard installation, når du klikker produktet i din indkøbskurv. Herefter skal du blot vælge den VVS installatør, der bor nærmest dig. Så er du bosiddende i Rødovre, så vælger du naturligvis den VVS installatør, der bor i dit nærområde. Her ville du kunne vælge mellem følgende VVS installatører: Agas gas- & VVS ServiceCityinstallatørenComo VarmeteknikHG Service A/S og Mainz VVS.

Kvalitetssikret VVS i Rødovre

Vælger du en VVS installatør, der er en del af vores kæde, er du altid sikret god kvalitet og godt håndværk. Mange af vores VVS installatører er medlem af brancheforeninger såsom TEKNIQ eller VVS-garantiordningen som giver garanti på det arbejde, der bliver udført. VVS-garantiordningen giver eksempelvis fem års garanti på det VVS arbejde, der er blevet udført og du kan således føle dig helt tryg som kunde, da problemet altid vil blive fikset under garanti, hvis det skulle opstå. Så vælg én af ovenstående VVS installatører, hvis du bor i Rødovre, og føl dig helt tryg igennem hele processen.


Find din lokale VVS installatør