icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Nordsjælland

Har du en VVS opgave, der skal klares i Nordsjælland, så har vi to VVS installatører, der kan hjælpe dig.

Du finder de to VVS installatører, der kører til Nordsjælland, nedenfor.


Montering med garanti

Fjord VVS v/Jesper Appelquist

Akut VVS installatør Nordsjælland

Har du et akut VVS problem i Nordsjælland, så tag fat i din lokale VVS installatør, Como Varmeteknik og Fjord VVS v/Jesper Appelquist. Det kan være en akut opgave i form af et toilet, der ikke vil stoppe med at løbe, eller modsat et toilet, der pludselig ikke har vand mere. Står du med en sådan akut opgave, så kontakt din VVS installatør i Nordsjælland, der vil hjælpe dig hurtigst muligt.

VVS installatør i Nordsjælland – klarer dine VVS opgaver

Går du og overvejer at få udskiftet din varmekilde, så tag fat i din lokale VVS installatør i Nordsjælland. Din VVS installatør kan vejlede og rådgive dig om, hvilken varmekilde der er bedst til din bolig. Eksempelvis kan du overveje at udskifte dit gamle gasfyr med en varmepumpe. Det samme gælder udskiftning af oliefyr. Det kan også være, at du ønsker at få lavet installation af solceller eller solvarme og på den måde få grønnere energi. Her kan din VVS installatør i Nordsjælland naturligvis også hjælpe, ligesom VVS installatøren kan klare installation af cirkulationspumpe, installation af varmepumpe, osv.

Er det ikke energioptimering, du vil have gjort noget ved hjemme i Nordsjælland men derimod renovering af badeværelset, så skal du selvfølgelig også have fat i en VVS installatør til de mange installationer. Det gælder eksempelvis installation af toilettet, som ifølge lovgivningen skal klares af en autoriseret VVS installatør. Det finder du heldigvis nemt her på siden. Ligesom du også finder en VVS installatør, der kan hjælpe med installation af dit nye køkkenarmatur eller andet.

VVS i Nordsjælland blandt 60 autoriserede VVS installatører

De to VVS installatører i Nordsjælland, Como Varmeteknik og Fjord VVS v/Jesper Appelquist, er en del af VVS Mester-kæden med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. Alle VVS installatører lever op til vores og dine krav om en troværdig VVS installatør, der udfører arbejdet til UG. Du kan derfor trygt vælge én af vores VVS installatører, hvis du står med en VVS opgave i Nordsjælland, du skal have klaret. Og med omkring 60 autoriserede VVS installatører kan du altid finde en VVS installatør nær dig, uanset om du bor i Nordsjælland eller et andet sted i Danmark.

Fast pris på VVS installationer

Det er imidlertid ikke kun vores kæde af VVS installatører, der gør det nemt at handle hos os. Vvsmester.dk er en webshop med tusindvis af produkter, og når du vælger et produkt, får du også mulighed for at tilvælge installation af VVS produktet til en fast pris. Alt du skal gøre er at vælge standard installation, når du klikker dit nye VVS produkt i indkøbskurven. Den faste pris på installation gælder blandt andet installation af toilet i Nordsjælland, installation af håndvask i Nordsjælland og installation af armatur i Nordsjælland – og selvfølgelig også i resten af Danmark. Når du har valgt installation, får du mulighed for at vælge, hvilken VVS installatør du vil have til at klare din VVS opgave – du indtaster blot dit postnummer og så får du vist de VVS installatører, der bor nær dig. Så indtaster du postnummeret på din adresse i Nordsjælland, så får du vist: Como Varmeteknik og Fjord VVS v/Jesper Appelquist.

Kvalitetssikret VVS i Nordsjælland

Når du vælger en VVS installatør på vvsmester.dk kan du altid føle dig helt tryg. Det kan du blandt andet, fordi mange af vores VVS installatører er medlem af brancheforeningen TEKNIQ, der er lavet for netop at give dig som kunde tryghed. Medlemsskabet af brancheforeningen betyder, at du som kunde er dækket af en garanti, hvis der skulle opstå problemer med din installation.


Find din lokale VVS installatør