icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Kolding

Mangler du en VVS installatør i Kolding, kan du her på siden finde tre VVS installatører at vælge imellem. 

Du kan se de tre VVS installatører, der kan hjælpe dig med installationer i Kolding, nedenfor:

Akut VVS installatør Kolding

Løber vandhanen eller toilettet? Eller måske er toilettet i stykker? Eller dine rørsystemer er utætte? Det kan være nødvendigt med en akut VVS installatør, hvis du har problemer i Kolding. Du kan altid kontakte én af ovenstående tre VVS installatører, der gerne kører til Kolding og hjælper dig, vhi du har brug for hjælp  også hvis det er en akut opgave.

VVS installatør Kolding - alt i VVS opgaver

Står du og skal have lavet et VVS projekt derhjemme i Kolding, så skal du have fat i en af vores VVS installatører, der kører i Kolding og omegn. De kan eksempelvis give dig råd om optimering af dit energiforbrug og kan naturligvis også udskifte og installere varmeanlæg og andre vedvarende energikilder. Det kan hurtigt betale sig for din varmeregning at skifte energikilde. Din VVS installatør i Kolding kan også udøve service på olie- og gasfyr, hvis du er indehaver af sådan et, eller sørge for installation af ventilation og dermed bedre indeklima.

Skal du i stedet have lavet badeværelse eller køkken, kan du selvfølgelig ogs kontakte én af dine VVS installatører i Kolding, hvor iblandt du finder eksperter i køkken- og badløsninger. Skal du have ekstra hjælp til badeværelset, eller mangler du inspiration, så kontakt vores BadArkitekt, som vi også har tilknyttet webshoppen. 

Er det blot et toilet, der skal skiftes, en vandhane, der skal monteres, et brusesystem der skal installeres eller en helt anden VVS opgave, så tøv ikke med at kontake din VVS installatør i Kolding, der gladeligt hjælper dig med installation. Du skal blot vælge, hvilken af ovenståened VSV installatører du vil have til at installere dit produkt i Kolding.

VVS i Kolding blandt 60 autoriserede VVS installatører 

De tre VVS installatører i Kolding-området er med i vores kæde, der består af omkring 60 autoriserede VVS installatører. De mange VVS installatører er spredt ud over hele Danmark, hvilket giver dig mulighed for at altid at fined en VVS installatør, der kører ud til dit nærområde, som her hvis du mangler en VVS installatør i Kolding. Der kan du vælge mellem Nytofte VVS, Regner og Claus Sørensen VVS og Vejen VVS Service ApS.

Fast pris på installation 

Her på shoppen er det ikke kun VVS installatører og VVS produkter, du kan købe. Vi giver dig også mulighed for at købe instalaltion af dine produkter til en fast pris. Det betyder, at du har mulighed for at tilkøbe standard installation, hvis du eksempelvis ønsker installation af en håndvask, installation af håndvaskarmatur installation af brusearmatur eller andet. Du skal blot vælge standard installation i indkøbskurven, og så vil du kunne få installation til en fast pris, hvor din VVS installatør vil levere og montere for dig. Bor du således i Kolding, skal du naturligvis vælge den VVS installatør, der er nærmest dig. Her kan du vælge mellem: Nytofte VVS, Regner og Claus Sørensen VVS og Vejen VVS Service ApS.

Kvalitetssikret VVS i Kolding

Vælger du én af de tre VVS installatører i Kolding området, så kand u være sikker på at få en VVS installatør, der går op i høj kvalitet, samtidig med at kvaliteten også er under garanti. Det er den, fordi mange af vores VVS installatører er medlem af brancheforeninger såsom TEKNIQ. TEKNIQ er en brancheorganisation, der giver dig som kunde garanti for det arbejde, der udføres, og du kan derfor føle dig helt tryg ved at vælge én af vores VVS installatører til at klare dig VVS arbejde. 


Find din lokale VVS installatør