icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Køge

Mangler du en VVS installatør i Køge, så har vi her på vvsmester.dk forskellige VVS mestre, du kan vælge imellem.

Du finder de tre VVS installatører, der kan hjælpe dig med VVS installationer i Køge og omegn. nedenfor:

Akut VVS installatør Køge

Er dit toilet pludselig gået i stykker? Er vandrørene blevet ødelagte i frostvejr eller er de blot blevet for gamle? Eller måske står du med problemer "vandet virker ikke"? Det kan blive nødvendgit med en akut VVS installatør, hvis du har stiore VVS problemer i Køge. I sådan et tilfælde, så kontakt én af ovenstående VVS installtører, der kører til Køge. de vil gøre hvad de kan for at løse dit problem hurtigst muligt.

VVS installatør Køge - varetager alle opgaver

Din lokale VVS installatør kan også hjælpe dig med at vælge den rigtige varmeløsning, så du kan ende med at spare mange penge. Du kan således både få rådgivning og klaret VVS installationen af varmepumpe, gaskedel, fjernvarme eller hvilken varmeforsyning, du foretrækker. VVS installatørerne udfører også serviceeftersyn på diverse varmaanlæg og lignende, hvis du har brug for det. Skal du blto have installation af toilet, blikkenslagerarbejde eller andre installationer, så kan din lokale VVS installatør også klare det.

Mange VVS installatører tilbyder at være entreprenør på renovering af badeværelse. Så hvis du står over for projekt "nyt badeværelse" i Køge, kan du med fordel tage din lokale VVS installatør med på råd og få installatøren til at stå for den overordnede kontakt i projektet. Det kan både spare dig tid og kræfter. Derudover er det et lovkrav, at du skal have en VSV instalaltør til at installere mange af de VVS opgaver, der kommer, når du laver nyt badeværelse.- Så du kan lige så godt involvere en VVS installatør fra start, hvis du skal have lavet nyt badeværelse i Køge. Derudover har du her på vvsmester.dk også mulighed for at få tilknyttet BadArkitekten, som kan give dig inspiration og gode råd, når du skal renovere badeværelse. Uanset hvilken VVS opgave du skal have klaret, så kan du finde en VVS installatør, der med glæde påtager sig opgaven, i Køge og omegn.

VVS i Køge blandt 60 autoriserede VVS installatører

vvsmester.dk er ikke kun en netshop. vvsmester.dk er også en kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet.det betyder, at du altid har mulighed for at finde en VVS instalaltør i dit nærområde, så du kan få varetaget de VVS opgaver, du har behov for. Søger du for eksemepel en VVS installatør i Køge, kan du vælge mellem de tre VVS installatører: Mainz VVSTR VVS-Teknik A/S og Steen Mastrup VVS ApS.

Installation til en fast pris 

Med en række VVS installatører tilknyttet har vi naturligvis gjort det favorabelt for dig at handle på vvsmester.dk. Det betyder, at du kan få installation til en fast pris, når du handler VVS produkter her på shoppen. Så køber du et toilet og ønsker du installation, så tilføjer du blot standard installation til din indkøbskurv og så vil din lokale VVS installatør i Køge levere og montere toilettet for dig. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du ønsker installation af vandhane, installation af et brusearmatur eller noget helt andet. Når du vælger standard installation, får du mulighed for at vælge en VVS installatør. Her skal du naturligvis vælge den VVS installatør, der ligger tættest på Køge, hvilket giver dig følgende VVS installatører at vælge imellem: Mainz VVSTR VVS-Teknik A/S og Steen Mastrup VVS ApS.

Kvalitetssikret VVS i Køge

Alle vores VVS installatører her hos vvsmester.dk laver kvalitetsmæssigt godt arbejde og går ikke på kompromis med kvaliteten. De er uddannede fagfolk, hvilket sikrer netop den høje kvalitet samt at arbejdet bliver udført, som det skal. Derudover er mange af VVS installatørerne medlem af garantiordningen TEKNIQ, der gicver dig som kunde sikkerhed. Det betyder, at hvis der imod al forventning opstår et problem med en installation, så er det under garanti, og du kan derfor føle dig helt tryg som kunde. Du kan derfor være helt tryg ved at vælge én af vores autoriserede VVS installatører i Køge.


Find din lokale VVS installatør