icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS København

Søger du en VVS installatør i København, har vi her på vvsmester.dk tre VVS Mestre, du kan vælge imellem. 

Du finder de tre VVS installatører, der gerne hjælper dig med installationer i København, nedenfor:

Akut VVS installatør i København

Står du med en akut VVS opgave? Måske står du med problemet: Vandet virker ikke. Eller er toilettet gået i stykker? Eller måske er et vandrør gået i stykker? Det kan i tilfælde haste at få fat i en VVS installatør. Du kan altid kontakte én af ovenstående VVS installatører, hvis du står med et akut VVS problem i København. De vil naturligvis gøre alt hvad de kan for at hjælpe dig med at løse din VVS opgave.

VVS installatør København - klarer alle opgaver

Skal du have hjælp til at renovere dit drømmebadeværelse og har du brug for en installatør eller en entrepernør? Mange VVS installatører påtager sig gerne opgaven som entreprenør, hvis du skal have renoveret badeværelset. Det betyder, at du kan få din VVS installatør til at kontakte murer, elektriker og hvem du ellers skal bruge til at færdiggøre dit badeværelsesprojekt. Her kan vi hos vvsmester.dk også tilbyde dig vores BadArkitekt, hvis du har brug for gode råd og idéer til dit ny badeværelse.

Men det er selvfølgelig ikke den eneste opgave, din VVS installatør i København kan hjælpe dig med. Måske skal du bruge en autoriseret VVS installatør i København til at installere fjernvarme? Du skal også bruge en VVS installatør, hvis du har problemer med din kloak og derfor har brug for kloakarbejde. Eller hvis du skal have lavet toilettet eller fixet din vandhane. Det kan du naturligvis også finde her på siden, ligesom det også er muligt at få lavet tagarbejde i København. Her på siden finder du tre bud på VVS installatører, der med glæde vil påtage sig opgaven at montere og installere dine VVS projekter i København, uanset hvilken VVS opgave du står med.

VVS i København blandt 60 autoriserede VVS installatører

Shoppen vvsmester.dk er en netshop med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet, der kan klare dine VVS opgaver. Vores mange VVS installatører giver dig også mulighed for at finde en installatør i lige præcis det område, du bor i. Søger du eksempelvis en VVS installatør i København, ja så har vi faktisk hele tre VVS Mestre, der gerne påtager sig den opgave. 

Få installation til en fast pris

Handler du dine VVS produkter her på shoppen, tilbyder vi, at du kan få din lokale VVS installatør i København med til en fast installationspris. Den faste pris på installation gælder, uanset om du skal have installeret et toilet, har brug for en installatør til armatur, montering af et brusesystem eller noget helt andet. Du skal blot tilføje standardinstallation til indkøbskurven sammen med dine nye VVS produkter, og så får du mulighed for at vægle, hvilken VVS Mester, du ønsker skal installere. Her skal du naturligvis vælge den VVS mester, der er tættest på dig. Så er du bosiddende i Københavne ller omegn, så vil du kunne vælge mellem AgasCityinstallatøren og HG Service A/S.

Kvalitetssikret VVS i København

Vælger du én af vores VVS installatører i København, skal du aldrig bekymre dig om dårlig kvalitet og installationer. Både AgasCityinstallatøren og HG Service A/S er medlem af TEKNIQ, hvilket er en garantiordning for VVS installationer. Det betyder sikkerhed for dig som kunde, fordi det arbejde, der bliver lavet, altid er under garanti, så længe din VVS installatør er medlem af TEKNIQ. Du kan derfor trygt vælge én af vores VVS installatører, hvis du mangler en VVS installatør i København eller omegn.


Find din lokale VVS installatør