icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Hvidovre

Skal du have klaret en VVS opgave i Hvidvore? Her på siden finder du tre VVS installatører, der kan hjælpe. 

Du finder de tre VVS installatører, der kører til Hvidovre og omegn, nedenfor.

Akut VVS installatør i Hvidovre

Har du mistet vandtrykket, så det er umuligt at gå i bad? Er dine vandrør sprunget? Eller har du et andet akut VVS problem i Hvidovre, så kontakt én af ovenstående tre VVS installatører, der vil gøre, hvad de kan for hurtigst muligt at hjæpe dig med at løse dit akutte VVS problem i Hvidovre.

VVS installatør Hvidovre - badeværelsesrenovering, installation og alt andet

Står du over for den helt store renovering af badeværelset i Hvidovre? I såfald får du brug for en VVS installatør til at klare installation af toilet, installation af brusesystem, installation af håndvask, osv. det er nemlig lovpligtigt at have en VVS installatør til at klare mange af installationerne på badeværelset. Din lokale VVS installatør i Hvidovre kan også være entreprenør på projektet. Det betyder, at du kan overlade det meste af planlægningen til VVS installatøren, der vil tage kontakt til andre håndværkere for dig, og sørge for at tingene og installationerne på badeværelset bliver lavet. Ønsker du også gode råd til indretningen og placeringen af tingene, så book vores BadArkitekt, der er uddannet til netop at optimere og skabe dit drømmebadeværelse.

Er det ikke baedværelset, der står for tur, men i stedet kloakarbejde, du skal have lavet i forbindelse med problemer med kloaken, så kan din lokale VVS installatør i Hvidvore hjælpe med det. VVS installatøren kan også klare VVS opgaven, hvis det er fjernvarme, du skal have installeret, som er den billigste måde at opvarme din bolig på, hvis du er på udkig efter en sådan løsning. Eller måske er det en anden form for varmekilde, såsom en varmepumpe, du ønsker at få installeret, da denne ofte er en både god og energirigtig løsning. Helt almindelige installationsopgaver som installation af køkkenarmatur, montering af håndvask eller andet, kan din VVS installatør i Hvidovre også klare. 

VVS i Hvidvore blandt 60 autoriserede VVS installatører

AgasCityinstallatøren og HG Service A/S er en del af vores kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. Vi kan stå inde for at alle vores VVS installatører går op i deres arbejde, og at det altid bliver udført i høj kvalitet. Det er også derfor du trygt kan vægle én af vores 60 autoriserede VVS installatører. Med så mange VVS installatører er det goså muligt for dig altid at finde en VVS installatør i dit nærområde. Så bro du eksempelvis i Hvidovre og har brug for en VVS instalatør, så kontakt én af følgende tre VVS installatører: AgasCityinstallatøren og HG Service A/S.

VVS produkter med fast installationspris

Her på shoppen finder du ikke kun tusindvis af VVS produkter og muligheden for at tilkøbe en VVS installatør. Du har også mulighed for at tilkøbe VVS installatøren til en fast installationspris, så du altid ved, hvad dine udgifter bliver. Køber du eksempelvis en håndvask og har brug for installation af håndvask, så får du det til en fast pris. det samme gælder installation af toilet, installation af armautr, osv. Alt du skal gøre er at vælge standard installation, når du putter varen i indkøbskurven. Herefter skal du vælge, hvilken VVS installatør, der skal installere dit nye VVS produkt. Her skal du naturligvis vælge den VVS instalaltør, der er nærmest din bopæl. Så skal du have installation i Hvidovre, så vælg blandt de tre følgende VVS installatører: AgasCityinstallatøren og HG Service A/S.

Kvalitetssikret VVS i Hvidovre

Brancheforeninger som TEKNIQ og Dansk Håndværkergaranti er lavet for at du kan føle dig tryg, når du får lavet VVS installationer i din bolig i Hvidovre, eller hvor du nu bor. Mange af vores VVS installatører er medlem af disse brancheforeninger, og det er de tre VVS installatører i Hvidovre naturligvis også. Du kan derfor altid føle dig tryg ved at vælge én af vores VVS installatører til at klare din VVS opgave i Hvidovre. Agas har desuden valgt at føre 5 års garanti på alle installationer, de laver.


Find din lokale VVS installatør