icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Holdbæk

Er du på udkig efter en VVS installatør i Holdbæk. Her på siden kan du nemt finde din lokale VVS installatør i Holbæk.

Nedenfor har vi samlet de tre VVS installatører, der kører i Holbæk og omegn, og som kan hjælpe dig.

Akut VVS installatør i Holbæk

Har du en akut skade på dine vandrør? Løber der ikke længere vand i dit toilet? Mangler du vand i dine vandhaner? Hvis du oplever én af nævnte ting - eller et andet akut VVS problem i Holbæk, kan det være nødvendigt med en akut VVS installatør. I tilfælde af nødvendigheden af en akut VVS installatør i Holbæk, så kontakt en af ovenstående fire VVS installatører, der gør hvad de kan for hurtigst muligt at løse dit akutte VVS problem i Holbæk. 

VVS installatør i Holbæk - kan klare alle opgaver

Har du brug for en ekspert i varmeanlæg? Måske du har brug for én der kan rådgive dig om, hvilket varmeanlæg du skal købe? Eller også har du allerede fundet lige præcis den nye varmekilde, du vil have i Holbæk, og har brug for en VVS installatør i Holbæk til at installere dit varmeanlæg. Det kan din lokale VVS installatør i Holbæk klare. Det samme gælder, hvis du er på udkig efter nogle, der kan rådgive i grøn og vedvarende energi. Ønsker du for eksempel at få installeret solceller? Din lokale VVS instalaltør i Holbæk kan hjælpe dig og rådgive dig.

Døjer du med dårligt indeklima kan det også være en idé at tage fat i en VVS installatør i Holbæk, da du således kan blive vejledt i, hvorfor det vil være en god idé at købe et ventilationsanlæg - og hvilket ventilationsanlæg du skal købe.

Står du over for et helt andet slags projekt, nemlig projekt nyt badeværelse, skal du naturligvis også bruge en VVS installatør. For det første er der nogle VVS installationer på badeværelset, som skal foretages af en autoriseret VSV installatør. For det andet kan mange VVS installatører også være entreprenører på badeværelsesprojektet og dermed stå for kontakt til andre håndværkere og lignende. Har du brug for ekstra hjælp og inspiration, så tag vores BadArkitekt med indover projektet.

Almindeligt blikkenslagerarbejde, arbejde med varmeanlæg, installation af helt almindelige VVS produkter og alt lignende kan din lokale VVS installatør i Holbæk naturligvis også klare. blot kontakt én af ovenstående fire VVS installatører.

VVS i Holbæk blandt 60 autoriserede VVS installatører

vvsmester.dk er ikke kun en webshop, men er også en kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. De tre ovenstående VVS installatører i Holbæk og omegn er også en del af kæden. Alle VVS installatører er med, fordi de har et højt fagligt niveau og sætter en dyd i at lave veludført arbejde, når de er ude og lave en VVS opgave. Det faktum, at vi har 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet webshoppen, gør, at du altid kan finde en VVS installatør nær dig. Så bor du i Holbæk og har du brug for en VVS installatør, kan du vælge mellem hele tre VVS installatører, som er følgende: Gyrstinge VVS, Smeden i Sæby og TR VVS-Teknik A/S

Få installation til en fast pris 

Når du shopper hos vvsmester.dk får du en nem rejse lige fra udvælgelse af produkt til installaiton. Du finder nemlig ikke kun VVS produkter og VVS installatører - du finder også installation af en lang række VVS produkter til en fast installationspris. Så har du brug for installaiton af en håndvask, montering af et armatur, installation af et brusesæt eller noget helt andet, så køb det hos vvsmester.dk og få installationen til en fast pris. Alt du skal gøre at at tilføje produktet til indkøbskurven og vælge standard installation. Herefter får du muligtjed for at vælge den VVS installatør, du ønsker skal installere dit nye VVS produkt blandt vores 60 autoriserede VVS installatører. Så bor du i Holbæk og skal have installation, er det naturligvis oplagt at vælge én af følgende tre VVS installatører, der installere i Holbæk og omegn: Gyrstinge VVSSmeden i Sæby og TR VVS-Teknik A/S.

Kvalitetssikret VVS i Holbæk

Vil du have en VVS installatør, der går op i høj kvalitet og veludført arbejde? Så vælg én af vores 60 autoriserede VVS installatører. Mange af vores VVS installatører i Holbæk er medlem af en brancheforening, såsom eksempelvis Dansk Håndværk Garantiordning eller TEKNIQ, hvilket er medvirkende til, at du som kunde kan føle dig helt tryg, når du skal have installeret et VVS produkt. Det kan du fordi det VVS arbejde, der bliver udført er under garanti. Så skulle der opstå et problem, så bliver det dækket af garantien. Det er din garanti for sikkerhed og tryghed, når du får installeret VVS produkter. 


Find din lokale VVS installatør