icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Herning

Har du brug for en VVS installatør i Herning, har Rahbek VVS ApS virksomhed lige rundt om hjørnet. 

Du finder kontaktinformation og mere information om arbejdsopgaver på Rahbek VVS ApS nedenfor.

Akut VVS i Herning

Står du med et akut VVS problem i Herning? der kan nemt opstå problemer med VVS installaitoner, ødelagte vandrør, manglende vand eller et helt fjerde problem. Uanset hvilket akutte VVS problem, du står med, så tag fat i Rahbek VVS ApS, der vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig med at løse din akutte VVS opgave. Kontakt blot Rahbek VVS ApS på deres akutte telefonnummer.

VVS installatør i Herning - varetager alle opgaver, du har brug for

Uanset hvilken VVS opgave du skal have løst i Herning, kan Rahbek VVS ApS hjælpe dig. Dette gælder uanset om det er en stor eller en lille VVS opgave - en installation eller et helt projekt. Rahbek VVS ApS har erfaring med alt fra kloakservice og gasservice til energioptimering og badeværelsesrenovering. 

Skal du have lavet blikkenslagerarbejde i Herning, så tag kontakt til en VVS installatør, så du er sikker på at opgaven bliver udført ordentligt. det samme gælder, hvis du overvejer at udskifte din varmekilde - eventuelt med én, der er mere miljøvenlig og energirigtig. Rahbek VVS ApS kan vejlede og guide dig i, hvad du kan gøre for at optimere dit energiforbrug. det kunne eksempelvis være, at du skulle skfite til et varmeanlæg i stedet for dit gamle oliefyr? Hvis det er tilfældet, kan Rahbek VVS ApS selvfølgelig klare installationen af varmeanlægget. Det samme gælder, hvis det er et klimaanlæg, du skal have installeret. 

Har du brug for service på din nuværende varmekilde i form af for eksempel gasservice, kloakservice eller service på din cirkulationspumpe, så tag fat i din lokale VVS installatør i Herning, der gerne tager ud og laver service på din varmeløsning.


VVS i Herning blandt 60 autoriserede VVS installatører

Rahbek VVS ApS er en del af vvsmester.dk, som er en kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. Rahbek VVS ApS er ligesom alle vores andre VVS installatører medlem, fordi de leverer et højt fagmæssigt niveau og en god service over for deres og vores kunder. Det faktum,a t vi har 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet, betyder, at du altid kan finde en VVS installatør nær dig. Så bor du eksempelvis i Herning og har brug for en VVS installatør, så tag fat i Rahbek VVS ApS

Fast installationspris på VVS produkter

vvsmester.dk er dog ikke kun en kæde med VVS installatører, men også en webshop, hvor du kan finde alle de VVS produkter, du har brug for. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi desuden valgt at lave en fast installationspris på mange af vores produtker. Så køber du eksempelvis et toilet og ønsker en installation af toilet, så skal du bare tilvælge standard installation, når du putter toilettet i indkøbskurven. Det samme gælder, hvis du skal have installation af dit nye køkkenarmatur, installation af et brusesæt eller noget helt andet. Når du har valgt standard installation til en fast pris, skal du vælge, hvilken VVS installatør du vil have til at installere produktet. Her skal du naturligvis vælge den VVS installatør, der er nærmest dig. Så skal u have installeret VVS produkter i Herning, kan du vælge Rahbek VVS ApS, der er den VVS installatør, der er nærmest dig. Og så vil VVS installatøren levere og montere dit VVS produkt.

Kvalitetssikret VVS i Herning

Vil du have en VVS installatør, der går højt op i kvalitet, sikekrhed og din tryghed som kunde, så vælg én af vores VVS installatører. Mange af vores VVS installatører er medlem af en eller anden form for brancheforening, såsom Dansk Håndværkergaranti eller TEKNIQ. Det betyder, at du altid kan føle dig helt tryg ved at vælge én af vores VVS installatører, fordi det arbejde, de udfører, altid er under garanti. Men der skulle naturligvis ikke opstå nogen problemer, da alle vores VVS installatører går højt op i at sikre et godt og veludført stykke arbejde.


Find din lokale VVS installatør