icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Hørsholm

Skal du bruge hjælp til VVS i Hørsholm, så kan du her på siden finde to VVS installatører, der kan hjælpe dig.

Du finder de to VVS installatører, der kører til Hørsholm og omegn, nedenfor.

Akut VVS installatør i Hørsholm 

"Mit vandrør er sprunget, hvad gør jeg?". Hvis du har stået i en sådan situation ved du, at det kan være akut at få fat i en VVS installatør i Hørsholm, der kan klare problemet. Det samme gælder ved andre akutte VVS problemer. Har du brug for en akut VVS installatør, så tag kontakt til én af ovenstende, der vil sørge for at hjælpe dig bedst muligt. 

VVS installatør i Hørsholm - renovering, varmekilder, tagarbejde og meget mere

Går du med renoveringstanker, såsom en renovering af badeværelset eller renovering af køkkenet i Hørsholm, så kan du få brug for en VVS installatør - specielt hvis du ikke er gør-det-selv typen. Faktisk kan det i mange tilfælde være en rigtig god ide at tage en autoriseret VVS installatør med indover projektet, da du så er sikker på at installation af vandhane, toilet og andet bliver gjort efter bogen. Her kan din lokale VVS installatør i Hørsholm og omegn hjælpe dig. Både Como Varmeteknik og HG Service A/S har stor erfaring med at montere og installere ved renovering af badeværelser. Så skal du have renoveret eler fornyet badeværelset i Hørsholm, hvad end det er en komplet renovering eller blot nogle få installationer, så kontakt din lokale installtør af VVS i Hørsholm.

Synes du elregningen er høj? Så kan du med fordel overveje at skifte varmekilde i din bolig i Hørsholm. Her kan din VVS'er hjælpe. Det gælder uanset om du skal have service af dit gasfyr eller oliefyr, eller om du ligefrem overvejer at udskifte det med mere energirigtige løsninger, såsom installation af varmepumpe i Hørsholm. Har du allerede en varmepumpe i Hørsholm, så har du brug for en VVS installatør til service af varmepumpen, så du er sikker på at den kører, som den skal.

Derudover kand in VVS installatør i Hørsholm også hjælpe med tagarbejde i Hørsholm samt kloakarbejde i Hørsholm. Så tøv ikke med at kontakte én af ovenstående VVS installatører, hvis du har brug for én til at klare VVS-arbejde.

VVS i Hørsholm blandt 60 autoriserede VVS installatører

Her på siden kan du altid finde en VVS installatør, uanset hvor i landet du bor. Det kan du, fordi VVS Mester er en kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører fordelt over hele landet. Ovenstående to VVS installatører i Hørsholm, Como Varmeteknik og HG Service A/S, er således også en del af vores kæde, hvilket betyder, at du trygt kan vælge én af dem. For VVS Mester lever op til en vis standard og har derfor kun kompetente VVS installatører, der går op i deres håndværk. Og alle er naturligvis autoriserede - også installatørerne af VVS i Hørsholm.

VVS installation til fast pris

Her på siden finder du et stort udvlag af alt inden for VVS produkter, lige fra toiletter og armaturer til badeværelsesmøbler og radiatortermostater. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi lavet fast pris på installation af mange af vores VVS produkter. Så du kan altså ikke kun købe VVS artikler og finde en VVS installatør, men også få det installeret til en på forhånd bestemt pris. Så ønsker du eksempelvis at købe en vandhane og har du brug for hjælp til installation af vandhanen i Hørsholm, så skal du bare sætte kryds i feltet "standard installation". Hermed angiver du. at du ønsker installation af din vandhane. Du udfylder så dine andre oplysninger og vil derefter få vist, hvilke VVS installatører, der kan hjælpe i dit lokalområde. Her angiver du naturligvis installation i Hørsholm, og vil så få vist Como Varmeteknik og HG Service A/S, der installerer og monterer VVS produkter i Hørsholm og omegn.

Kvalitetssikret VVS i Hørsholm

Når du får lavet en VVS opgave vil du naturligvis gerne føle dig helt sikker på, at alt bliver lavet til UG. Det kan du altid være helt sikker på, når du vælger en VVS installatør i Hørsholm eller et andet sted blandt vores VVS installatører på vvsmester.dk. Er denne kvalitetsstempling ikke nok, så er mange af vores VVS installatører medlem af TEKNIQ eller andre brancheforeninger, der giver dig garanti, hvis det mod al forventning skulle opstå problemer med dit installerede produkt.


Find din lokale VVS installatør