icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Gentofte

Skal du bruge en VVS installatør i Gentofte til installationer og VVS opgaver, så har vi fire VVS installatører, du kan kontakte. 

Du finder de fire VVS installatører, som kører til Gentofte, nedenfor.

Montering med garanti

HG Service A/S

Akut VVS installatør Gentofte

Et sprængt vandrør kan ende med at have store konsekvenser for din bolig - især økonomisk. Så står du med et sådan akut VVS problem i Gentofte eller et andet problem, der ikke kan vente, så kontakt én af ovenstående VVS installatører i Gentofte, der vil gøre hvad de kan for at komme og løse dit akutte VVS problem.

VVS installatør i Gentofte - uanset hvilken VVS opgave du har

Du kan med fordel lave en fast serviceaftale med din VVS installatør i Gentofte. Du vil på denne måde få et fast servicetjek af eksempelvis din gasinstallation, din varmepumpe, din solvarme eller hvad du nu har brug for et servicetjek af. På den måde vil eventuelle problemer blive opdaget og du vil dermed kunne ende med at spare penge. Måske kan det endda betale sig at skifte til en ny varmepumpe, skifte væk fra oliefyr eller lignende? Så kan din VVS installatør i Gentofte naturligvis også klare de nye installationer. 

Er du i stedet i gang med projekt badeværelsesrenovering i Gentofte, er det også nødvendigt med en autoriseret VVS installatør. Installation af toilet er eksempelvis lovpligtitg at få lavet af en autoriseret VVS installatør. Derudover er du sikker på at alle installationer bliver lavet korrekt, hvis du får en professionel VVS installatør til at lave det. Så skal du have lavet blikkenslager arbejde i Gentofte, så kontakt én af ovenstående VVS installatører. Har du brug for hjælp og inspiration til indretningen, kan du med fordel kontakte BadArkitekten.

Er det installation af fjernvarme, tagarbejde, kloakarbejde eller noget helt andet VVS arbejde, du skal have klaret, kan din VVS installatør i Gentofte også væree behjælpelig med dette.

VVS i Gentofte blandt 60 autoriserede VVS installatører 

Skal du bruge en autoriseret VVS installatør i Gentofte kan du vælge mellem Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatørenComo Varmeteknik og HG Service. De er fire ud af omrking 60 autoriserede VVS installatører som er en del af kæden vvsmester.dk. Vi har autoriserede VVS installatører fordelt ud over hele Danmark, så du altid kan finde en VVS installatør i dit nærområde. Alle VVS installatører lever op til forventningerne om en kvalificeret installatør, der altid sikrer, at en VVS arbejdsopgave efterlades i højeste kvalitet. Du kan derfor trygt vælge en af vores VVS installatører - også hvis du skal bruge en VVS installatør i Gentofte.

Fast pris på installation af VVS 

Når du handler på vvsmester.dk har du ikke kun mulighed for at købe VVS produkter og nemt at finde en VVS installatør. Vi har også gjort det muligt at få VVS installation til en fast pris, uanset om du bor i Gentofte eller et helt andet sted i landet, og uanset hvilken VVS installatør du vælger. Så skal du have installation af toilet i Gentofte får du det til en fast pris. Du skal bare tilvælge standard installation, når du klikker dit nye toilet i indkøbskurven. Du vil derefter få mulighed for at vælge den VVS installatør, der skal installere dit toilet. Her skal du naturligvis vælge den VVS installatør, der er nærmest dig. Så bor du i Gentofte, skal du vælge en af følgende: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatørenComo Varmeteknik og HG Service
 Dette gælder ikke kun ved installation af toilet, men også installation af armatur, installation af brusesystemer og mange andre installationer. 

Kvalitetssikret VVS i Gentofte

TEKNIQ er en landsdækkende garanti for at det VVS arbejde, du får udført, bliver lavet ordentligt. Mange af vores VVS installatører er medlem af netop TEKNIQ eller andre brancheforeninger, der sikrer VVS arbejdet og giver dig tryghed og garanti for det arbejde der udføres. Derudover bliver der naturligvis kun brugt godkendte produkter, når der udføres VVS opgaver. Du kan altså føle dig helt tryg ved at vælge en af vores VVS installatører. 


Find din lokale VVS installatør