icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Fredensborg

Skal du bruge en VVS installatør i Fredensborg, så ligger Como Varmeteknik lige i nærheden. 
Du kan læse mere om Como Varmeteknik via linket nedenfor.

Akut VVS installatør i Fredensborg

Virker dit varmeanlæg pludselig ikke, er vandet i toilettet forsvundet eller står du med et andet akut VVS problem i Fredensborg? Uanset tidspunktet for dit akutte problem, så kontakt din lokale VVS installatør i Fredensborg, der vil forsøge at hjælpe dig bedst og hurtigst muligt.

VVS installatør i Fredensborg - ejendomsservice, energioptimering og alle andre opgaver

Lige meget hvilken VVS opgave du skal have lavet i Fredensborg, så kan Como Varmeteknik hjælpe dig. Er det blikkenslageropgaver på badeværelset, den helt store renovering af badeværelset eller måske blot en installation af armatur eller lignende, så kontakt din lokale VVS installatør i Fredensborg, Como Varmeteknik. De kan klare alle VVS installationer og komme med gode råd til renoveringen af dit badeværelse. Har du brug for et andet professionelt syn på projekt nyt badeværelse, så kontakt vores arkitekt, BadArkitekten, der kan rådgive om indretning, komme med designforslag, plantegninger og meget mere. 

En af Como Varmetekniks spidskompetencer er rådgivning omkring energioptimering. Og søger du en certificeret forhandler, så er din lokale VVS installatør i Fredensborg, Como Varmeteknik, også den rigtige at kontakte. Du kan blive vejledt i, hvilket varmeanlæg der vil passe bedst til din bolig, og hvordan du bedst kan optimere. Måske pillefyret skal udskiftes? Eller også vil en varmepumpe være den bedste investering for dig i stedet for dit gamle gasfyr eller oliefyr. Uanset om det er installation af varmepumpe, installation af gasfyr eller andet, så kan din VVS installatør i Fredensborg selvfølgelig hjælpe. Det samme gælder, hvis du skal have ejendomsservice eller et servicetjek af dine vand- og varmeinstallationer. Dette tilbyder Como Varmeteknik nær Fredensborg, uanset om du er privat kunde, et boligselskab eller en ejendomsforening.

VVS i Fredensborg blandt 60 autoriserede VVS intallatører 

Vælger du Como Varmeteknik til at installere dine VVS produkter i Fredensborg, så vælger du en installatør som er en del af vores VVS Mester kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. Med så mange VVS installatører kan du altid finde en VVS installatør nær dig, uanset om du skal bruge en VVS installatør i Fredensborg eller et andet sted i Danmark. Bor du i Fredensborg og skal bruge en VVS installatør, så kontakt Como Varmeteknik. Både Como Varmeteknik og alle vores VVS installatører lever selvfølgelig op til krav om en seriøs forretning og god kvalitet håndværksmæssigt. 

Fast pris på installation af VVS 

Når du handler VVS produkter på vvsmester.dk har du mulighed for at få en alt-i-en pakke. Det betyder, at du ikke kun kan købe dit nye armatur, toilet eller andet hos vvsmester.dk og finde en VVS installatør nær dig i Fredensborg eller andre steder. Du kan også få installation af armaturet, toilettet og mange andre VVS produkter til en fast pris. Dette har den betydning, at det koster det samme for installation af eksempelvis køkkenarmatur, uanset om du vælger en VVS installatør i Fredensborg eller et andet sted i Danmark. Du skal bare vælge standard installation, når du putter dit nye VVS produkt i indkøbskurven, og herefter vil du sammen med indtastningen af adresse få vist den eller de VVS installatører, der bor i nærheden af dig. Så indtaster du 3480 Fredensborg, vil du få vist VVS installatøren Como Varmeteknik.

Kvalitetssikret VVS i Fredensborg

Como Varmeteknik, som er din nærmeste VVS installatør i Fredensborg, er medlem af brancheforeningen TEKNIQ. Det er en garanti og sikkerhed for at det VVS arbejde, der bliver udført, altid bliver udført i bedste kvalitet. Skulle det ikke leve op til dine forventninger, så er du og VVS installatøren underlagt en landsdækkende garanti. Der er altså garanti, uanset om du bor i Fredensborg eller et andet sted i landet.


Find din lokale VVS installatør