icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Brønshøj

Skal du bruge en VVS installatør i Brønshøj? Her på shoppen finder du tre forskellige VVS installatører, der kan hjælpe. 
Du finder de tre VVS installatører, der kører til Brønshøj og laver opgaver, nedenfor.

Akut VVS installatør Brønshøj

Står du med et akut VVS problem i Brønshøj, så tag fat i én af ovenstående VVS installatører. Det gælder uanset om problemet er et sprunget vandrør i Brønshøj, pludselig manglende vand eller et helt andet problem. Din VVS installatør i Brønshøj vil gøre alt for at klare din akutte VVS opgave så hurtigt som muligt.

VVS installatør i Brønshøj - fjernvarme, serviceaftaler, badeværelse og andet

Skal du have lavet tagarbejde eller kloakarbejde i Brønshøj, så kan din lokale VVS installatør hjælpe dig. Du kan få lavet taget, få det vedligeholdt eller skiftet eksempelvis tagrender. Er det kloakarbejde, du er på udkig efter i form af reparationer, rensning, udskiftning eller andet, så kan din VVS installatør i Brønhøj også hjælpe. Det samme gælder, hvis du overvejer at udskifte dine varmeinstallationer. Er det fjernvarme, der skal installeres, har du brug fo en certificeret fjernvarme-installatør i Brønshøj. Er det det solceller, varmeanlæg eller andet, skal du også have kontakt til din lokale VVS installatør i Brønshøj, der både kan hjælpe med installation og gode råd. I forbindelse med varmeinstallationer kan det også være nødvendigt med et servicetjek. Her tilbyder mange VVS installatører faste serviceaftaler af eksempelvis gadinstallationer, varmepumper eller andet. Du kan også nøjes med et enkelt servicetjek, hvis du har problemer med dit varmeanlæg eller andet.

Skal du have renoveret dit badeværelse er det en blikkenslager og autoriseret VVS installatør, du har brug for. Det finder du blandt de tre VVS installatører i Brønshøj nævnt ovenfor. De kan klare installaiton af toilet, installation af håndvask og alle de andre installationer, der skal laves på et nyt badeværelse. Det gælder uanset om du skal have renoveret badeværelset helt fra bunden eller blot have foretaget et par ændringer på dit nuværende badeværelse. Har du brug for ekstra inspiration og hjælp til badeværelset, så kontakt BadArkitekten.

VVS i Brønshøj blandt 60 autoriserede VVS installatører 

vvsmester.dk er en kæde med omkring 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. De fire ovenstående VVS installatører nær Brønshøj er også en del af denne kæde. Hos vvsmester.dk kan vi stå inde for alle vores VVS installatører, og vi kan sikre, at VVS arbejdet altid udføres i ordentlig kvalitet. Du kan derfor helt trygt vælge en af vores installatører i kæden. Med omkring 60 autoriserede VVS installatører er det også muligt altid at finde en VVS installatør i nærheden af dig. Så skal du eksempelvis bruge en VVS installatør i Brønshøj, kan du vælge mellem følgende tre VVS installatører: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatøren og HG Service

Få installation til en fast pris

Synes du også det kan være uoverskueligt med de mange forskellige priser på VVS installation? Vi har gjort det nemt for dig. Når du handler VVS produkter på vvsmester.dk kan du på en lang række VVS varer få installation til en fast pris, uanset hvilken VVS installatør du vælger, og hvor i landet du bor. Så køber du et håndvaskarmatur og ønsker installation af armaturet, kan du få det til en fast pris. Vi kalder det standard installation, og du skal blot angive at du ønsker standard installation, når du klikker din vare i indkøbskurven. Du vil derefter få mulighed for at se, hvilke VVS installatører, der bor nærmest dig, og vælge én af dem. Bor du i Brønshøj vil du eksempelvis kunen vælge mellem disse tre VVS installatører: Agas Gas- & VVS Service ApSCityinstallatøren og HG Service

Kvalitetssikret VVS i Brønshøj

Vælger du en af vores VVS installatører til at installere dit nye toilet, armatur eller lignende, så kan du føle dig helt tryg. Vores VVS installatører bruger kun godkendte produkter og mange af VVS installatørerne er desuden medlem af TEKNIQ. TEKNIQ er en brancheforening, der sikrer dig som kunde. Det betyder, at det arbejde VVS installatøren i Brønshøj eller andre steder i landet udfører altid er under garanti. Så gør det nemt og trygt for dig selv og find en VVS installatør her på siden - uanset om du skal bruge en VVS installatør i Brønshøj eller et andet sted.


Find din lokale VVS installatør